2015/04/06

Kuvia

Tossa joitakin kuukausia sitten alettiin kaverin kans ideoimaan et miten voitais testailla sen uutta kameraa... K halus ottaa musta kuvia, ja mietittiin et jalostettais tätä idaa vähän, ja molemmat mentiin katteleen Pinterestistä ideoita kuviin. Sieltä jäi aina vaan Boudior kuvat mieleen. Eikä sellaset härskit, vaan nimenomaan aistilliset ja kauniit kuvat.
K ei ole ammattikuvaaja, enkä mä liioin mikään ammattikuvattava, joten ihan amatööri meiningillä mentiin, mutta lopputulos on jotain mihin oon todella tyytyväinen!

Nää kuvat on loistavia itselle säilyttää, ja niitä voi sitten vanhalla iällä katsella ja ihastella millasessa kunnossa on omakroppa ja naama parikymppisenä ollu :)
Mullaki on niin ailahteleva itsetunto.. Yhtenä päivänä pistän kiilakorot jalkaan ja lähden kauppaan ja tunnen olevani vetovoimaisin nainen koko kaupungissa. Toisena taas tunnen piston sydämessä kun R ei heti kaappaa mua syliinsä nähtyään mut ja luulen että itsessäni on vika. Ihan mielipuolista, jos en paremmin tietäis, luulisin olevani raskaana kun mielialat vaihtelee tällä tavalla!
Mutta tällaset kuvat on hyvä parannuskeino paskemmallekin itsetunnolle :)

Suurin osa kuvista on vaan itselle ja R:lle ehkä, mutta tässä pieni pilkahdus kuvista:






Tollaset kuvat on ihania kattella, ja niistä saatuja kommentteja on ihana kuulla, koska saa tuntea itsensä taas hetken kaupungin vetovoimaisimmaksi naiseksi  ;)

# Kuvaajana toimi kaisakaisan- blogin kirjoittaja ja paras ystäväni: K eli Kaisa :P

1 kommentti:

  1. <3 love you! oli kyllä ihan älytön päivä ja sit taas uudestaan kun sulla on aikaa ja on hyvät kelit :p

    VastaaPoista