2014/12/15

Luukut 5-10 ja joulukortit

Ja niin ollaan jo joulukuun puolivälissä, JAIKS!
Toi on kyllä hyvä et pistää lapsen joulukalenteriin kaikkia ihania joulu juttujen tekemisiä, niin tulee tehtyäkin ne ajoissa :)

Esim piparkakkutalon teko ja koristelu. Meillä se tehdään tänä vuonna vähän erilailla ;)
Ja joulutorttujen teko, ja joulukuusen koristeiden teko ite yms yms :) Mutta niistä lisää sitten kun tulevat kohdalle :)

5. Luukku piti sisällään tarroja

6. luukusta tuli paperi, missä luki: "menkää koko perhe pulkkamäkeen!" Mikä ei sitten toteutunu, koska lunta ei ollu :D mut tehtiin ihan älyttömiä kaakaoita!

7. luukussa oli Doris keksejä!

8. luukusta aukesi paperi lappunen, missä luki: " maalatkaa kasvoväreillä toistenne naamaan hienoja kuvia"-> en nyt niistä hienoista kuvista niin tiedä :D Kuviakin löytyy mutta ne ei ole julkaistavaksi, vaan omaan käyttöön :)


9. luukussa oli lisää tarroja

10. Luukusta, en muista mit sieltä tuli :D



 Joulukortitki tehtiin vihdoin :)
Niiden jakaminen on ollu varsin hidasta... perjantai ehtoona lähdin tonttuileen mimin kans, ja jakamaan joulukortteja samalla kun vedettiin iltalenkki :)



Piipahdettiin mimin kans lumen tultua vähän metsään juokseen :) Siellä uskaltaa päästää vapaaks kun tottelee aika hyvin kuitenki :) ja mimi nauttii siitä aina ihan hirveesti :)




Rakastan kuinka noi lapset askartelee tarhassa niin paljon :) Olin ihan ihmeissäni kun ch tuli ja osas käyttää omia pieniä saksiaan ekaan kertaan niinku olis aina niitä käyttäny! olin ihan monttu auki ja kehuskelin vaan että vautsi kuinka hienosti leikkaat!

Tällanen oli tarhassa vastassa taas yks päivä kun hain poikaa :)

vähän ihana tonttu <3


Elävänä mallinukkena toimiminen loppu sitten. Lauantaina oli vika keikka. Aika raskas se 4h loppupeleissä oli.. Taukoja ei pidetty muutakun sillon kun vaatteet vaihdettiin, niin selkä alko sattuun ihan sikana jo viimisen puolen tunnin aikana. Mut kivaahan se oli <3 Lähtisin samantien uudestaan jos pyydettäis :P



Ja valtava kiitos N:lle ketä lähti mukaan tähän mun pariks. Olit paras mahdollinen vaihtoehto tähän! Ei tunnettu ollenkaan tätä ennen, ja silti tuntu että oltais tunnettu vaikka kuinka kauan, sun seurassa oli tosi luontevaa olla :) Kiitos <3 toivottavasti päästäis tekeen yhteistyötä vielä jatkossaki!
























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti