2014/12/07

Kalenterin ensimmäiset luukut

Heips taas!

Kertoilen joulukalenterin luukuista ja sisällöstä näin muutaman luukun ryhmissä, koska tiedän että jos lupaisin tehdä joka päivä postauksen, en pystyis sitä lupausta pitämään :) MUTTA tosiaan, eka luukku aukeni ensimmäisenä päivänä ja sieltä tuli Muumi-tarroja :)

2. luukku aukes ja sieltä löyty jotain tosi mieluista; kaks Doris keksiä :P

3. luukku aukes ja sieltä löyty rullattu pieni paperi, jossa luki: "Käykää koko perhe yhdessä kirjastossa ja tuokaa muutama kirja kotiinkin."  Tää oli mieluinen siitä että ch ei ole koskaan meidän kanssa käynyt kirjastossa :) Nyt käytiin eikä se meinannu malttaa kattella yhtä kirjaa ku hetken ku taas löyty joku uus mielenkiinoisempi :D Päädyttiin pariin puppe-kirjaan ja pariin Rekka kirjaan.. Rekat kun nyt tosiaan on se ykkösjuttu :)

4. luukku aukes ja siellä oli myös pieni paperi, missä käskytettiin pitämään jouluinen leffailta! Kaiken maailman herkkujen kera :) tällaset on äitille tosi huonoja kun hirveesti joku suklaakin himottais, mutta ei voi! Mallikeikka perjantaina ja siihen asti menen ihan minimi polttoaineella kropalle, ja yritän saada itteni hiottua siihen pisteeseen ettei hävetä seistä siellä!

Kun 5. luukku aukes, sieltä löyty Autot- elokuvan tarroja! :) Niitä tultiin näyttämään innoissaan äitille. Piti jokaisen tarran väri sanoo ja et mikä auto siinä on :D

Pakko myöntää että ensimmäisten päivien aikana meinas loppua usko, kun joka päivä tuli kiukku kun ei saanut aukasta kaikki luukkuja, tai edes sitä isointa heti.. viikon ch jakso kiukutella, nyt se enää kattoo sillai pilke silmäkulmassa (leikkinä) " äiti, nää avaa...?" Ja kun äiti sanoo ei, niin totellaan, eli parempaan suuntaan mennään :) tää voi olla hyvää kärsivällisyyden harjotusta samalla. Sitä kun ei ole yhtään missään asiassa nykyään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti