2014/12/01

Eka mallikeikka...

...tällä viikolla!!

Paikallinen yritys: Mainossatama pyysi heittämään vähän erikoisemman mallikeikan...
Elävänä mallinukkena toimiminen näyteikkunassa alusvaatteilla. Kröhöm.... Ai että kuinka olen varmasti ja ehdottomasti aivan pasmat sekasin jännityksestä viimeistään perjantaina (tuolloin esiintyminen tapahtuu) !!!!

Pinterestistä


Mut sinänsä olen hirmu ylpee itsestäni että lähden tähän mukaan. Vielä vuosi sitten en olisi lähtenyt mistään hinnasta vaan nauraa pärskäyttänyt Mikan naamalle varmaan kun hän kysy tätä :D
En ole ikinä ollut sinut kroppani kanssa, paitsi puoltoista vuotta sitten kesällä. Olin laihimmillani. Ei ollut jenkkakahvoja ja pystyin pitämään lyhyitä farkkushortseja tuntematta häpeää reisistäni.

tämä siltä kesältä ku oli hyvä fiilis kropasta :) HIMOS (olin blondi tuolloin vielä )
Vaikken koskaan ole lihava ollut, ainakaan muiden mielestä ;) Omna pääkopan sisällä ongelma onki.. Mutta minkäs sille mahtaa, eiköös suurin osa naisista ole ylikriittisiä itsestään. Jos ei ulkonäöstä niin sitten jostain muusta.



Kyse on siis Pop up- liikkeestä täällä Forssassa :) Äijien liike, jossa on tavaraa laidasta laitaan ja kaikki liikkeessä on myytävänä (paitsi ihmiset :D) Siitä tulee kyllä varmasti hauskaa! :D
Asiasta lisää viikonloppuna kun ensimmäinen koitos on ohi!

Liikkeestä:



p.s. Jos teilläkin on ongelmia (ehkä kesäsin enemmänki) jalkojenne kans, miten ne aina näyttää niin kamalilta? Kirjavat, arpiset, suonet näkyy yms yms... No worries! Vinkki ulkomailta:

Jalkojakin meikataan! Esim . Sally Hansen Airbrush Legs Makeup; Coverderm- perfect legs meikkivoide;  Supersunic- Golden legs... lista jatkuu vaikka kuinka pitkään! Ja kuvat on aika vaikuttavaa katseltavaa!

 

2 kommenttia:

  1. mulle sit lisäinfoo tosta mallijutusta! tuun kattoon sua sinne :)

    VastaaPoista
  2. Huomenna nähdään! Hyvin se menee, olet kaunis nainen <3

    VastaaPoista