2016/10/05

Syksyistä askartelua

Halusin pitkästä aikaa toteuttaa jonkun uuden askartelu idean. Näinkin idean netissä näihin syksyisiin puihin! Ja samalla kun oltiin ostamassa halloween juhliin askarteluvälineitä, niin otin samalla ison ruskean kartongin josta saadaan puut leikeltyä. Puiden piirtäminen ja leikkaaminen jäi tällä kertaa mulle, mutta vanhempi lapsi osaisi tehdä asian ihan yhtä lailla :)


Ch piirsi puille vielä silmät ja irvistävän suun, koska halus että puut ovat "pelottavia halloween puita" :D



Kerättiin pihalta erivärisiä ja kokoisia lehtiä ja liimailtiin niitä oksille. Hieman meinasi mielenkiinto ehtyä pienellä herralla kun lehteä piti epätasaisuuksien takia välillä painaa liimaan kovinkin kauan... Mutta tuollaisia taideteoksia meillä nyt on keittiössä! 

Mielestäni niistä tuli kauniita:)


Lisäksi nostettiin viimeiset porkkanat maasta! Koko ei ollut hääppöinen, mutta ylpeitä oltiin aikaan saannoksestamme! Niin myöhään kylvettiin nämä porkkanaparat että ihme että näinkin suuriksi ehti kasvaa :D 

Nämä meni parempiin suihin ihan naposteluporkkanoina söpön koonsakin takia. Ja maku oli hyvä! Innostu Ch:kin ihan erilailla syömään porkkanaa kun on itse ne kasvattanut ;)



<3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti