2016/10/12

Halloween juhlat




Mun poikani on hullaantunut halloweeniin. Luoja paratkoon kun lupasin hänelle että tänä vuonna on halloween juhlat, joihin saa pari kaveria tulla, niin eihän tässä muusta ole puhuttukaan. Kalenteria katsotaan joka päivä nyt lokakuussa. "Äiti missä kohtaa nyt ollaan?" Kun päivä selviää, ja katsoo matkaa juhliin loppukuuhun kuuluu surkea ääni " noin kaukana!" 

Olen näyttänyt omaa ideakansiotani halloweenin koristeluista ch:lle pinterestistä, ja nyt kaiken pitäisi olla pelottavaa. Joka päivä hän kyselee että joko tehdään koristeet? Joko äiti tehdään ne madot? 

Lupasin tarjolle matoja... Ja mätiä munia, ja silmämunamehua ja luita järsittäväksi... :D 
Kuvat kun jätkä näihin näki, niin voi että sitä innostusta. 
Joku hetki kun hän taas saa sen halloween inspiksen, niin koko talo pitää laittaa pimeäksi koska on "halloween" :D 

Tästä viisastuneena opin, että ens vuonna jos juhlia pidetään, niistä kerrotaan viikkoa aikasemmin kun koristeita voi OIKEASTI alkaa tekemään :)

Itsehän olen myös tykännyt halloweenia jotenkin juhlia. Mutta tähän asti se on ollut hoidettavissa sillä että teen synkän kattauksen ja ripottelen kynttilöitä kotiini joka paikkaan ja himmennän muuta valaistusta, ja pari tyttökaveria on tullut kylään teelle :) 

Heidän kanssaan olen jopa tehnyt aarteen etsintää aikuisten makuun. Niistä voi lukea täältä.

Rataa oli hauska tehdä, ja halusin että löydettävät "aarteet" olis jotenkin merkittävämpiä meille kuin jokin karkkipussi... :)

Ero tuossa halloweenissa tähän halloweeniin on se, etten voi ripustella ihan noin pelottavia koristeita... En halua olla vastuussa siitä että lauma 4 vuotiaita näkee painajaisia mun takia :D

No, nyt mietitään että haetaanko kaupasta koristeita vai tilataanko suoraan kaikki verkkokaupasta jostain. Se olisi helpoin, sillä sieltä löytyy yleensä kaikki tarvittava, kun jostain prismassa on sitten taas aika niukka valikoima...

Tällaisia oltiin suunniteltu: 
( Kuvat pinterestistä)









Aiotteko te viettää Halloweenia? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti