2016/10/30

Halloween!

Noniin, juhlat ovat ohi! 
Lauantaina vietettiin Halloween juhlia lasten tahtiin. Juhliin en tehnyt mitään varsinaista aikataulua tai ohjelmaa. Pari kilpailua leikittiin, mutta siitäkin meinasi sitten tulla surku kun kaikki ei koko aikaa voinu voittaa joten kilpailut jäivät.. Mutta näillä 4-5 vuotiaillahan juhlat keskittyy siihen keskenään leikkimiseen ja riehumiseen. 

Kaikki vanhemmat kiittelivät koska lapset olivat kehuneet ja tykänneet kovasti :) 
Tässä eräskin kommentti: " Kiitos että X sai tulla mukaan, ja kiva että joku jaksaa järjestää lapsille naamiaisia!" 

Tuli myös huomattua pitkästä aikaa kuinka täällä tosiaan EI juhlita sitä. Yhdet vanhemmat toivat lahjan mukanaan koska luulivat että kyseessä on CH:n synttärit. Ja toinen isä kysyi lasta tuodessaan että "eihän nämä nyt olleet mitkään synttärit?" 
:D 

Ei. Vain halloween juhlat. Ei muuta :D 

Juhlat menivät tosiaan kivasti. Kova meteli ja riehuminen (luojalle kiitos että on näin iso asunto, ja kämppää pääsee juoksemaan ympäri) ja leikkiminen oli. Mitään eivät meinanneet malttaa syödä, mutta onneksi sitten loppua kohden oli enemmän ruokapöydänkin ympärillä kuhinaa :)

Lopuksi tähän nyt vielä kuvia mitä kaikkea laitettiin koristeiksi: Suurin osa on askarreltu. hämähäkinseitit ja pääkalloviiri ostettiin.








Silmämunaboolia






Tarhassa olisi vielä tulossa sitten 3.11. Halloween juhlintaa jolloin saa poika laittaa Aave pukunsa päälleen :) 

Mukavaa viikonjatkoa kaikille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti