2016/08/30

Uusi/vanha harrastus perheeseen!

Nimittäin Koripallo!
Minä olen ite sitä harrastanu joskus junnuna, ja R pelas aika pitkään kunnes tuli muita kiireitä ja koris jäi hyllylle.. Tähän asti!

Nyt halutaan kokeilla tykkäiskö Ch korisleikkikoulusta. Täällä meillä forssassa on jopa kahdella koripalloseuralla oma korisleikkikoulunsa, joten saa valita kumpaan haluaa mennä! 
Hassua kuinka vielä viime keväänä olin sitä mieltä ettei harrastukselle ole vielä mitään kiirettä noin nuorelle.. Vielä mitä!

Ens viikosta alkaen kokeillaan mitä pikku jätkä tuumaa siitä, jos innostuu niin aletaan viemään joka torstai sinne :)

Mutta ihanaa jokatapauksessa saada ch:lle jokin harrastus! Sen verran touhukas ja kekseliäs kaveri on kuitenkin kyseessä että tykkää ihan varmasti, kun saa touhua itselleen. On alkanut tuntumaan ettei arkisin meinaa riittää ihan kotona tai kylässä leikkiminen nimittäin enään...

Ja kuten otsikko antaa ilmi, harrastus on muille perheenjäsenille jo tuttu, mutta ch:lle uusi, ja hän siitä itse päättää tykkääkö. Aion luvata lapselleni mahdollisuuden kokeilla mitä vaan lajia, jotta hän löytää mielensä harrastuksen.

Meillä molemmat pojat alkaa palloileen siis nyt syksystä :)



R löytyy tuolta kuvasta (2009)

Syksy on siitä ihanaa kun alkaa se arki rullaamaan. On sitä rutiinia taas. Alkaa harrastukset pyörimään meilläkin nyt pitkästä aikaa kun remonttivauhti on sen verran hiljasempaa.
Ja tosin on pakkokin ottaa jokaiselle se oma juttu arjen tiimellykseen. Että saa stressin lieventymään ja olon kohentumaan meillä kaikilla. 
Itselläkin alkaa vanha uusi/harrastus. Ei tosin koripallo... Siitä lisää myöhemmin :)


minä mikrotytöissä 2000-2001

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti