2016/09/01

Body Shop tuliaiset



AAH!

Käytiin Hämeenlinnan Goodmanin kauppakeskuksessa huoltamassa mun jumittunut puhelin tiistaina töiden jälkeen, ja siinä samassa tuli tilaisuus poiketa Body Shoppiin :P 

Ensimmäisen kerran tutustuin näihin syötävän hyviin tuotteisiin Helsingissä joskus pikkutyttönä kun äiti vei meitä mukanaan kaupungilla ja käytiin body shopin liikkeessä. Ensimmäinen oma tuotteeni taisi olla huulirasva. Mansikan tuoksuinen tietysti.
Sen jälkeen olen tutustunut kuorintavoiteisiin, vartalovoihin, suihkugeeleihin ja kasvomaitoihin (puhdistukseen)  








Nyt lähti matkaan mukaan SPA of the world tuotesarjan vartalovoi <3 
Kysyin myyjältä jotakin ihanaa ihoa hellivää ja ravitsevaa ja pehmentävää voita. Hän suositteli tätä sarjaa, ja valitsin japanese camelia creamin tuoksun ja koostumuksen perusteella. 

Kuinka mahtavaa että iho on siinä kunnossa että voi suihkun jälkeen käyttää vain tällaista!!

Lisäksi otin kokeiluun suihkugeelejä. Ikuinen suosikkini olive. Plus uusi tuttavuus pink grapefruit. Haistelin tätä moneen otteeseen ja tuoksu huumasi. Se oli pakko saada mukaan! :D 

Otin testaukseen myös kasvojen puhdistus aineen. E vitamiinilla terästetyn. Nythän olen puhdistanut kasvoni vain kookosöljyllä, joten saa nähdä kuinka tämän kanssa käy :)

Myyjä ystävällisesti laittoi mulle testiin myös himoitsemaani uutuutta: Hunaja-kasvonaamiota. Sitä sain pieneen purkkiin mukaan. Huomaskohan hän kuinka kuolasin sitä...? No nyt sain testiin sitä! 

<3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti