2016/08/19

Miniloman toinen päivä

Maittavan ja runsaan aamupalan jälkeen (aamiainen klo 7-10) Kartanon salissa, loikoilimme vielä hotellihuoneessa täysien mahojemme kanssa. Kunnes kello läheni kello 12:sta, jolloin on check out. Maksettiin huone, kiitimme ja hyvästelimme henkilökunnan ja vietiin laukut autoon. Huomattiin nimittäin parkkipaikan vieressä kyltin "näköalakallio". Haluttiin käydä kurkkaamassa se vielä ennen lähtöä, kun ei kerran ollut kiire minnekään. 

Sääkään ei haitannut. Sen verran levänneitä ja hyväntuulisia oltiin, ettei sade ja tuulikaan haitannut! 
Kalliolle oli jyrkkä polku, joka oli noin 500m matka kokonaisuudessaan ylös asti. Reitti oli hyvin luonnonvarainen muutamaa kiviporrasta lukuunottamatta, joten hyvät kävelykengät ovat plussaa!





Reitti ylöspäin oli hyvin selkeä ja pian oltiinkin kalliolla. Siellä oli pieni torni rakennettu josta näkikin mahtavasti rannikkoa metsikön yli. 
Mutta...
Kun lähdettiin takaisin päin.... Polkuja olikin yhtäkkiä monia. Alaspäin mennessä polut haarautuivat joka paikassa ja jatkuvasti! Ei niitä ylöspäin mennessä ollut huomannut! Eikä missään ollut yhtäkään opastetta.
Eksyttiin... 
Ja oivallettiin miksi ei nähty yhtäkään ihmistä siellä näköalakalliolla, vaikka nähtävyyden parkkipaikalla oli useampia autoja: KAIKKI IHMISET SAMOILIVAT JOSSAIN SIELLÄ METSISSÄ MYÖS EKSYNEENÄ!

prkl... 
No löydettiin tielle, noin 1,5km päähän kartanosta.... Että sellainen kävely.
Yhdellä sateenvarjolla kauheassa tuulessa ja tihkusateessa... :D 
Eikun autonnokka kohti Porvoon keskustaa!




Kierreltiin keskustaa, sekä vanhaakaupunkia, ja lopuksi lounastettiin Meat Districtissä.
Otin Hampurilaisen (listan ulkopuolelta) ja R otti naudan ylikypsän posken :)
Molemmat annokset oli hyviä. Paikka oli trendikäs ja tasokas. Mulla oli vielä hienot näköalat pöydästä :D 


Lounaan jälkeen lähdetiin ajelemaan kotiin pieniä maisemareittejä. Ettei tarvitse hosua ja kulkea motareita pitkin :) Pieni pako arjesta tekee aina hyvää. Ja niin teki tämäkin. Ens viikko onkin sitten lomaviikko (ainut koko kesänä) jolloinka remontoidaan kotona. Sitten saa ottaa (ehkä) vähän rennommin kun ei koko ajan ole mielessä ajatus että pitäis tehdä koko ajan jotain.. 





Kuulemiin! Ja mukavaa viikonloppua kaikille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti