2015/11/10

vaipat veks!

Huoh... vosu vai vasu vai ,mikähän keskustelu nyt käytinkään päiväkodissa taas, niin asiaksi joka kaipaa huomiota, oli vaipat. Niiden pitäminen vieläkin melko aktiivisesti vaikka lähestytään sitä 3,5 vuoden ikää jo vauhdilla. Kun keskusteltiin asiasta että miten kotona sujuu ja miten sitten taas tarhalla. Oli tarhatäti ihan ihmeissään kun sanoin ettei kotona ole mitään ongelmaa. Välillä tulee vahinkoja kun ei malta leikistä lähtee kesken vessaan, mutta vaippaa ei käytetä kotona muuta kun nukkuessa.

Tarhassa edistys ei ole kuulemma ollut samaa ollenkaan. Miten tästä nyt edetään..? 
Totesin että me tehdään nyt sellanen homma että ei anneta ch:n siirrellä pottaa enää olohuoneeseen, mihin on ollut hänen kätevä käydä pissalla tai kakalla hädän tullen. Siirrettiin kaikki tämä toiminta sinne missä sen kuuluu tapahtuakin: vessaan. Mutta mun ylläriks potta on tällä tavalla jääny vallan. Ch ei halua käyttää pottaa vessassa, hän käy siellä pytyllä. Täytyy ostaa sellanen jakkara että hän pääsis omatoimisellin siellä käymään. Ei olla sellasta vielä ostettu, mutta nyt tuntuu aiheelliselta käydä ostamassa.

Kun pottaa ei enää annettu olohuoneeseen, niin se jäikin vallan pois! Poika ei sitä enää suostu käyttämään. Hän käy pytyllä. Viikon sitä pottaa pidin varuiksi vessassa, mutta laitoin sen sitten pois kun sitä ei kertaakaan käytetty. 

Iso poika halusi kerralla ottaa isomman askeleen ja jättää potan pois <3

Katsotaan nyt.. Kotonahan me ei vaippaa pidetä muuta kun yöllä ja päiväunilla. Pihalle kun mennään niin se riippuu vähän siitä ollaanko kauan ja ollaanko keskenämme..


Kun on kaveri mukana, niin leikkiminen on erilaista eikä aina muista tai malta pysähtyä ja lähtee pissalle sisälle..

Kaikki vinkit ja ohjeet otetaan vastaan jos niitä löytyy!
Olenko vainoharhainen vai vain liian herkkä tarhatätien kommentteihin että " pitäisi pikkuhiljaa päästä vaipoista" kun herra täyttää 3,5 vuotta kohta...??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti