2015/11/02

Keittiön tilaus

Lähdettiin Ikeaan viime sunnuntaina, jotta voidaan tarkastella paremmin vaihtoehtoja uuteen keittiöömme. Keittiösuunnitelma oli jo moneen kertaan tehty ikean keittiösuunnitteluohjelmalla, mutta siellä ei kaikkia vaihtoehtoja ole, joten haluttiin käydä paikanpäällä vielä ja saada pariin pieneen asiaan opastusta vielä. Mentiin siis sunnuntaina, milloin koko pulju on aukiki vaan klo 12-18. Päästiin matkaan joskus kahden jälkeen, joten perillä oltiin tampereen ikeassa kolmen jälkeen. Siinä käveltiin reippaasti, mutta ei hätiköiden suoraan keittiö osastolle. Suunnittelupisteille oli jono. Otettiin numerolappu, istuttiin koneelle, avattiin meidän suunnitelma auki ja odoteltiin.

Meidän valinnat <3

Odoteltiin ja odoteltiin... Tunti kului, toinenkin meinas jo mennä kunnes lopulta tuli meidän vuoro! Käytiin läpi meidän pohdinnat ja kysymykset ja todettiin että keittiö olisi valmis tilattavaksi! Annettiin myyjän käsiin tilauksen tekeminen, joka vaikutti maailman hankalimmalta operaatiolta! siinä kesti vähintään saman verran kun jonottamisessa! 
(Joten vinkki vinkkinä: varatkaa etukäteen aika, jos teillä on keittiön suunnittelussa paljon vielä auki, ja tarvitsette apua)

Mutta lopulta keittiö oli tilattu. Sitten siinä samassa tajuttiin että mites maksu? Mikä taas laitettiin kortille ostorajaksi? Oliko se 5000 vai 3000 euroa... VOI PASKA! No mentiin kassalle jännittään että kumpi se mahto olla ja läpi päästiin! Keittiö tuli siis maksettua ja erikoisovet tilattua jälkitilauksena kyrpiintyneeltä asiakaspalvelijalta, jonka työaikaa pitkitettiin puol tuntia pidempään kun se oikeesti oli... Sitä yhtä miestä lukuunottamatta kaikki muu henkilökunta oli kyllä ihanan ystävällisiä, vaikka oltiinkin tavaratalon sisällä vielä puol tuntia sen sulkemisajan jälkeen :D

tuli tylsää myyjän tehdessä tilausta, joten kuiluilin malliasunnosta vaatekaappia ;)

" Ikeas eka, Ikeas vika" ....

Kotimatkalla nopeesti pikaruokaa naamaan Pirkahovista ja kotiin :)

Kahden viikon päästä uudestaan ikeaan, nyt saa ihan rauhassa tyttökavereitten kanssa kiertää tavaratalo ja shoppailla tarpeellista roinaa kotiin :) 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti