2015/08/10

terveisiä lomalta!

Lomalla ei tullut kovinkaan tiheään kirjoteltua. Itseasiassa koko internet oli hiljaisuudessa suurimman osan ajasta, mikä teki lomasta entistä virkistävämmän!
Koko loma teki todella hyvää. Tämä vuosi on ensimmäinen kun on täydet lomat kertyny! :) mahtia ;)

Lomani kesti 2 viikkoa, mikä oli juuri sopiva aika ainakin mulle. En osais olla kuukautta lomalla yhteen putkeen :O

Ensimmäinen lomaviikkoni koostui pojan kanssa olemisesta sekä kotikaupungin omista festareista: Holjista markkinoista. Poika sai osansa tivolilaitteista ja pomppulinnasta, ja toisena iltana mentiin R:n kanssa kuuntelemaan Anssi Kela:n esiintyminen. Piipahdettiin myös sunnuntaina Hakkapeliittamarkkinoilla naapurikunnassa. Siellä oli taas ihanan tunnelmallista niinkun aina! :)

Ensimmäisenä kuvia puistoreissusta joka tehtiin ch:n kans. Tehtiin sit maailman komeimmat hiekkalinnat ;)











Loppuviikosta päästiin tivolilaitteisiin torille :) Kaksin jouduttiin menemään kun R oli töissä, mutta hyvin selvittiin! :) 4 laitteessa kerettiin käydä ja kun sadetta alkoi ripsimään, mentiin välillä ruokailemaan torille teltan suojiin. Perus makkaraperunat ch:lle ja äiti sai maistella muikkulautasta valkosipulikastikkeella :P




Vielä viimeiseksi hakkapeliittamarkkinoita naapurikunnassa. Keskiaikamarkkinoilta löyty mitä tahansa. Oli esityksiä, ruokakojuja, käsityökojuja yms yms. Kaikkia vanhanajan tekniikoita esim puusta veistämiseen ja raudan takomiseen oli mielenkiintoista seurata. Lisäksi oli mukavaa syödä ruokia joka oli tehty sen ajan tyylillä ja tavalla. Sikaa pitkään paistettuna vartaassa ja lanttua ja kaalia kylkeen. Oli hyvää! erilaista.... mutta hyvää! (ch:lle meni ylläri ylläri makkara ennemmin kun höyrytetty kaali :D )





Siinä oli kaikenkaikkiaan se ensimmäinen lomaviikko. Otin lunkisti pojan kans, leikittiin, tutkittiin uusia puistoja ja sain tehtyä suursiivouksen kotona. (vihdoin!) Nythän siellä näyttää jo siltä kun siellä ei olis siivottu vähään aikaan ollenkaan.. :D Lomalla oli ihan erilailla aika pitää kämppä siistinä!

Ch:n sanoin tältä aamulta: " Mää haluan olla lomalla! Mää en halua mennä tarhaan!"
:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti