2015/08/16

Jännää!!

Tää on ihan kamalaa... oikeesti. Meillä on menossa sellanen ajanjakso että haluaisin siitä ihan hirveästi kailottaa täällä ja setviä omia ajatuksia ja asian etenemistä... Mutta tietty joku raja jossain. Asiaa ei olla kuulutettu, muttei se mikään salaisuuskaan ole. Ollaan pohdittu talon ostamista. Nykyinen asuntomme on myynnissä meille, ja sen lisäksi ollaan katseltu ja vertailtu muita myynnissä olevia kohteita.

Ollaan käyty katsomassa nyt.. öö... 6 ? vai 7? :D No anyway, sen verran että ollaan saatu vertailla meille sopivimpia kohteita keskenään ihan mukavasti.

Välillä oon saanu kunnolla tuntea ittensä tyhmäks, kun on sellasta tekstiä, että siihen on sisällytetty kaikkein fiksuimmat ja isoimmat sanat joita löytyy... (Suurimmaks osaks pankissa) Mut onneks ihmiset on tosi innokkaita tulkkaamaan mulle mitä tarkoittavat kaikella :D

 Mutta isoin ylläri tullu palveluammatissa olleiden ihmisten asiakaspalvelu. Pankin henkilökunta, kiinteistövälittäjät... Kaikki on tuntuneet jotenkin tympeiltä.. Varsinkin asuntoesittelyt.. Osaisin ite myydä asuntoja paljon paremmin kuin suurin osa heistä! Heitä ei kiinnostanut edes kysyä että millaista asuntoa haemme, tai yrittää myydä asuntoa, muutenkin kun vaan lukea talon tiedot (samat jotka on paperissa ja netissä talosta). Ainoastaan yksi esittelijä kyseli millaista asuntoa haetaan ja lupasi soitella kun sopivaa tulee markkinoille... Hänestä ei ole sittemmin kuulunut mitään :D
Ja kun talolla ollaan esittelemässä sitä, siitä kuuluisi keskustella. Avata ihmisten silmiä näkemään talon potentiaali ja mahdollisuudet. JA muuntautumiskyky. Koska harvoin (ihmisillä kenellä yleensäkään on budjetti) talon ostajat löytävät asunnon joka on täydellinen juuri siinä ostokunnossa. Mutta jos "maalaisi nuo seinät, ja kaataisi tuon kevyen väliseinän" niin talosta saa heti käytännöllisemmän esim tms.

Mutta se niistä ihmisistä. Me löydettiin talo meille! Ihana vanha puutalo, joka on tarpeeksi iso ja hyvällä paikalla ja hyvässä kunnossa, jotta se sopii meille täydellisesti :)

Nyt täytyy viedä asiaa eteenpäin ja loppuun asti :)
Tämä ON jännittävää aikaa indeed!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti