2015/08/30

Puikot alkaa taas heilumaan!

On taas se aika vuodesta! HipHei, saa kaivaa puikot korista ja keskeneräiset työt tulee pääteltyäkin ehkä tällä uudella innolla :P (Ilman että pidetään outona)

Nyt alkoi projektina viime talven aloitettu palmikko sukkien viimeistely. Toinen sukista jäi kesken sillon.. En muista minkä ihmeen takia, mutta nyt uudella innolla jatkoin sukkaa ja se on valmis!




Tällaset niistä tuli:
Ite olen erittäin tyytyväinen, vaikka siellä pari virhettäkin tuli tehtyä... :P
Nää menee jollekin pukinkonttiin ens jouluks!
(KYLLÄ ajattelen jo tulevia joululahjoja.. Mutta vaan koska meille on tulossa kuukauden sisään remontin alku, ja siellä menee kaikki aika kuitenkin, plus muutto ja tavaroiden paikoilleen asettelu... joten nyt on hyvä tehdä valmiiksi mahd. monta sukka ja tumppu paria, jotta on edes jotain valmiina eikä tule joulukuussa kiirus :) Ketä yritän huijata... Aina mä alan ajatteleen joululahjoja jo elokuusta :D )

Nyt on inspis jo herännyt seuraavaan projektiin. Nilkkasukat! Jostain ihanasta pehmeästä langasta, ja sellaisella mallilla että ovat hyvin istuvat, ja jokin kaunis kuvio päällä :)

No en mä sit malttanu odotella että kehitän jonkun nätin kuvion sukan päälle, vaan heti kun viininpunaset sukat oli valmiit. Aloin neuloon päästäni nilkkasukkia ihan perusneuloksella :)

Nilkkasukat on melkein valmiit. Toinen on hieman kesken, ja niistäkin tuli aika hauskat. Varsinkin kun tällanen amatööri veti ne päästään :D




Seuraaviin postauksiin!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti