2015/05/10

Äitienpäivä

Tuo ihana päivä, jolloin äidit odottavat kaunista korttia, halia, kukkia, aamiaista sänkyyn, lahjoja.... tai edes jotain näistä.
On äitejä jotka eivät odota mitään (vaikka salaa odottavatkin) ja sitten sänky-aamiaisten ja lahjojen saapuessa ovat aidosti hämillään ja onnellisia kaikesta vaivasta jonka mies ja lapset ovat tehneet hänen vuokseen!

Ja sitten on niitä äitejä jotka eivät odota mitään (vaikka salaa odottavatkin) ja merkitsevät perhekalenteriin ylös 10.5. päivän kohdalle "aaminen sänkyyn" jotta mies muistaisi varmasti ja päivän ei tarvitsisi alkaa pahoilla mielin, koska mies ei osannut lukea ajatuksia ja unohti viedä sen perkeleen kahvin ja croissantin sänkyyn äidille :D

Meitä on niin erilaisia äitejä. Ja jokainen meistä on muistamisen arvoinen. Kaikki äidit on supernaisia. Miksi?

Koska äidit ovat niitä ketkä pyörittävät maailmaa. Äidit pitävät kaiken kasassa, ja suurimmaksi osaksi tekevät sen puhtaasta välittämisestä ja vaiston varassa. Äidit on luomakunnan upeimpia luomuksia! Joten haluathan sinäkin muistaa omaa äitiäsi tuona yhtenä tärkeänä päivänä?

Meillä vietetään äitienpäivää aika menevissä merkeissä, siks oli ihanaa saada notkua sängyssä pitkään ja saada aamupala sänkyyn <3 se on kaikki mitä tarvitaan äidin onneen: aamupala sänkyyn, rauhallinen ja pitkään nukuttu aamu, vietettynä rakkaiden kanssa, ja vielä tarhassa ch:n itse askartelema lahja ja kortti <3 sain mää "hyvää huomenta"-suukonki :)



 
Loppupäivä juostiinkin suvun äitien ja isoäitien luona... :)

Lopuksi ihana humoristinen sääntölista mihin törmäsin somessa:


Kaikille äideille ihanaa sunnuntaita <3

 

3 kommenttia:

  1. Minä en niin piittaa lahjoista, etenkään jos mies ostaa. Eri asia on varmasti ensi vuonna jos meidän pikku neiti osaa jo jotain tehdä. :)

    Tärkeintä on itselleni äitienpäivässä, että vietetään aikaa yhdessä ja äiti saa levätä enemmän miehen osallistuessa kaikkeen ;)
    http://xmasbabyjohsuo.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Oot niin kaunis <3

    VastaaPoista
  3. Johanna: Oon samaa mieltä sun kans täysin tossa että äiti sais ottaa rennommin tuona päivänä ja mies ottaisi enemmän osaa päivän askareisiin! :)
    Kaisa: Kiitos <3

    VastaaPoista