2013/04/10

Pojan huone

AHHHHH, nyt toimii kotona netti :)
Huomaa hyvin kuinka paljon sitä on kaivannu :D oikein riippuvuus.

Mutta siis otsikon asiaan. Nyt on lähteny projekti, omassa päässä, rullaamaan ja olen siis pojan huonetta alkanu hahmotteleen. Kävin Värisilmässä katsomassa tapetti vaihtoehtoja. Yllätyin siitä vaihtoehtojen paljoudesta! Siis herran jumala kun niitä on! :D  Mutta onneks mulla on jo selkee visio, millaseks sen haluan. Väriteema on ruskea-sininen-vihreä-valkoinen. Ja kaikkea ihanaa ja söpöö jne jne jne :)


tollanen raitatapetti + vihreetä kans

oikeanpuoleisen kuvan tapetti on kans kiva
Tossa on pari hahmottavaa kuvaa, siis tapeteista. Ylempi raitatapetti on sellanen mitä etin. Mutta kuvan tapetissa ei ole vihreitä raitoja. Ne vielä niin sit olis oikee mulle :) Alemmassa kuvassa oikeella puolella on mun mielestä kiva tapetti, koska joku tollanen ääriviiva tapetti olis kiva jos poika sais ite väritellä niitä isompana :) Eli siis yks idea on kans väritettävä tapetti.

Huonekalujakin pitää hankkia... Pinnasänky menee vielä, mutta tulevaisuudessa ostettava sänkykin on jo mietitty valmiiks :) Täytyy olla nätti, käytännöllinen ja hyvän värinen. Ja jatkettava, niin ei jatkuvasti tarvii ostaa uutta sänkyä.
Plus täytyy hankkia säilytysjärjestelmä kaikille tavaroille ja leluille ja vaatekaappi pojan vaatteille. Sitten olis kaikki isot. Lisäks hyllyjä seinille, lamppu sun muuta pientä koristetavaraa.

Onneks huoneeseen on jo vaihdettu lattia, ja katto on hyväkuntonen ja siisti, joten remontti työtä on vaan vanhojen tapettien poisto ja uusien laitto. Ja sit vaan huonekalut paikoilleen ja ovet huoneeseen. (tällä hetkellä ei ole ovia ollenkaan, koska oviaukko on suurempi kuin muut, niin unelma olis hankkia kaks pienempää ovee siihen <3 valkoset nätit ovet :)))

P.s. sain sen työpaikan! Siis mut kutsuttiin haastatteluun, mikä meni mun mielestä tosi hyvin. Ja seuraavalla viikolla sieltä sit soitettiinkin et tuletko töihin :) Kesätyöpaikastahan on kyse, mut päällikkö itse mainitsi et sopimusta on mahdollista jatkaa syksyllä jos on tarvetta. Peukut pystyyn et sopimus jatkuu! Sillon se tosin tarkottaa sitä et christianille täytyy hommata hoitopaikka. Kun ton kesän se on hoidossa mun siskolla, ja isovanhemmilla tarpeen mukaan. :)

Hyviä ja aurinkoisia kevät päiviä toivottelee Minä ja perhe! :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti