2014/06/11

Syntymäpäiväjuhlat




Viime viikonloppu siis tuli ja mikään mitä panikoin varsinkin lastenjuhlista: Ei tapahtunu!
Kaikki meni tosi hienosti, lapset viihty hirveen hyvin ja aikuisetkin, kun oli kahvia ja texmex piirakkaa tarjolla ja lapset viihty keskenään, että aikuisetki pääsi nauttimaan kahvinsa kuumana istuen ;)


Yks ehkä isoin lastenjuhlien hitti oli pomppulinna. Vuokrasin sen  http://liekkitiimi.com/
sivustolta. Ja oli erinomaista palvelua! Pakko sanoa. Linna tuotiin pihallemme perjantaina, sillä välin kun olin töissä, ja he hakivat linnan myös. Se meni todella sulavasti! :)





Juhlissa oli yhteensä noin.. 25 ihmistä suurinpiirtein, josta 16 oli lapsia :) 8 päivän ikäisestä vauvasta 8 vuotiaaseen. Tarjolle pistettiin vähän kaikkee. Mä leivoin kakun, mistä koitin marsipaanikoristelun avulla muotoilla muumitalon näköstä, siinä onnistumatta :D Täytteeks pistin vadelmamoussea, kermavaahtoa ja päärynänpaloja. Hyvin se näytti maistuvan ainakin. Omasta mielestä pohjat olis saanu olla vähän kostuneempia.. Mutta itsehän on aina ihan yli-kriittinen kaikista luomuksistaan joten.... :D

synttärisankarit äiteineen puhaltamassa kynttilöitä :)



Lisäks oli muffinseja kermavaahdolla ja strösseleillä koristeltum ja niitä ei jäänyt yhtään jäljelle :D Vieraat kehu muffinsseja kauheesti ja söivät kaikki. :)

Sitten toisen synttärisankarin Millan äiti E oli tehny siilin lapsille, eli coctail tikkuja isketty puolikkaaseen kaaliin, mistä löyty nakkeja, kirsikkatomaatteja, lihapullia ja viinirypäleitä. Niistäkään ei kauheen montaa tikkua jääny ;D

Sitten oli muumikeksejä, marenkeja, keksejä, maissinaksuja, Aikuisille salaattia, paahdettuja pähkinöitä ja texmex-piirakkaa. Juomina ihan perus Mehukatti päärynämehua, vettä ja kahvia :)


Ohjelmaakin järkättiin, mutta aika vähän, koska pääteltiin että lapset on niin omatoimisia leikeissään että ei varmasti tylsiä hetkiä tule, mutta pieniä juttuja tehtiin :)

Esim leikkiteltta;




Ja onkimista, mistä kaikki lapset sai oman pienen pussukan joka sisälsi muumimitalin, rusina askin ja tarroja :)

itse olin pistämässä ongenpäässä olevaan ämpäriin pussukat :)




E auttoi kaikkia lapsia ongen kanssa

Sunnuntaina sitten vielä tuli sukulaisia kahville. Ilma oli kaunis ja ch pääsi vielä pomppimaan pomppulinnaansa :) Kauhee meteli siitä tulikin kun ehtoolla pistettiin linna kasaan :D

Kiitos kaikille osallistuneille!
Nyt tulee tän viikonlopun rentouttava mökkireissu tarpeen ;D








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti