2014/06/11

Minustako malli?


Olen useasti kuullut tuttujen sanovan mulle:" sun täytyy lähetää kuvias jonnekin!" "Ilmotat ittes suomen huippumalli haussa-kisaan" ja vaikka mitä muuta. Huonon itsetunnon omaavana ihmisenä, oon tuhahtanu tai nauranu koko idealle. En ole vaan uskonu ikinä että tän näkönen kelpais jonnekin (kamalasti sanottu, mutta rehellisiä ajatuksia oman pään sisältä)

Nyt kuitenkin rohkaistuin. Menin sillä fiiliksellä että onpahan yritetty, vaikkei siitä mitään tuliskaan. Salaisena unelmanahan kuitenkin on ollu johonkin H&M tai Kappahlin tai Lindexin katalogiin malliks pääsy.. Mut jos edes joku mainos, ajattelin.

Siispä lähetin pariin toimistoon kuvan itestäni ja yhteystiedot ja jätin oman kelvollisuuteni ammattilaisten käsiin. Kuvat mitä lähetin ei tosiaan ollut mitään priima kuvia, vaan joku hätänen selfie ja joku ikivanha selfie :D
Mutta yhdestä niistä soitettiin ja pyydettiin koekuvauksiin ja haastatteluun. Mahassa meni heti kamala lauma perhosia ja idioottivirne-nousi naamalle koko puhelun ajaks, mutta en peräänny. Menen ja yritän parhaani ja katon mitä tapahtuu.

Kirjottelen asiasta enemmän ensi viikolla kun kuvaus on ohi että miten meni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti