2014/06/29

Kuvaukset + häissä vierailu

Mallikansio kuvauksissa käyty! Kuvista tulee toivottavasti muokkauksen jälkeen tosi hyviä! :)
Mentiin  siinä kuvaajan kans läpi raakakuvat koko päivältä, mut se että saan ne itelleni! :)

Kuvauksissa oli kivaa, vähän ruuhkasta kun oli vaan yks meikkaaja/kampaaja ja yks kuvaaja ja 4 kuvattavaa. Liukuhihnatyöllä vähäsen tehtiin sitä, mutta viimisenä oleminen oli parasta, koska kun viimeisiä kuvia otettiin niin oltiin jo ihan kaksin kuvaajan kanssa, niin kokeiltiin kaikkee erilaisia kuvaus asentoja ja ilmeitä ja muita kun ei ollu enää niin kiire kuvata :)



 Eliten studioille oli helppo mennä, ei tarvinnu hesan keskustassa paljoo ajella :) R lähti mun mukaan kantoavuks, ja kuvausten ajaks meni leikkimään turistia kaupungille :) Oli aika menny kuulemma onneks ihan nopeesti, yli 5 tuntia kuitenkin kuvauksissa kesti :)


Pistän kyllä sitten jotain kuvia kun niitä saan niin tännekin.

Kotiin kun päästiin niin otin vielä parit kuvat ite, puhelimen paskalla kameralla, kun teki mieli ottaa kaikki irti siitä meikistä ja hiuksista :P


Se oli siis perjantaina. Lauantaina mentiin R:n serkun häitä juhlimaan. Onneks oli hieno ilma! Aurinko paisto eikä satanu ollenkaan vettä! :)

Hääjuhlissa jouduttiin osallistumaan yhteen leikkiinki R:n kans, mutta se oli hauska leikki! :)

Sitten oli hauskoja salatehtäviä jonkun hääkarkkien joukossa. Lapussa luki: "älä näytä muille"
Ja siellä oli sitten tehtävä. R:lle tuli tehtäväksi pitää puhe, valitettavasti se jäi kun R:n äiti halusi lähteä 9:n jälkeen ajelemaan kotia kohti, ja oltiin samalla autolla. :)

R:n veli sai tehtäväksi koittaa napata hääkimppu :)

Kaiken kaikkiaan oli erilainen viikonloppu :D
Ja nyt käynnisty viimeinen viikko ennen ystävien häitä, joissa toimin toisena kaasona. Pieni paniikin poikanen kun käskivät pitää puheen!!!! enkä ole sitä vielä tehnyt...

ja muut ohjelmat sun muut mitkä ovat meidän päänvaivamme, niin iskee pieni pakokauhu, kun toivoo että kaikki menisi sujuvasti hääpäivänä :)

Raportoin tänne viikon kulusta ja kasvavasta pakokauhusta! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti