2014/04/14

Kauppamatkustajan kuolema




Heissan!

Tää teksti piti julkasta jo viime viikolla, mutta kuis sattukin; Meille rantautu oksennustauti. Aloin oksentamaan torstai-perjantai välisenä iltana, ja se jatku koko yön.. Perjantai päivänä oli hirveen heikko olo, tosin oli pakko päästä Red Fangin keikalle, mihin oli jo liputki!Pakko oli mennä sinne kärsiin :D. Siellä 7up:ia juoden ja istuen, kun seistessä alko huimaamaan. PIÄNI TERÄSNAINEN OLEN! :) Mut oli hieno nähdä tavastia-klubiki ensimmäistä kertaa kun en ole siellä käynyt ikinä ennen perjantai iltaa. Kotiin nukkumaan, lauantaina oli ystävän syntymäpäivä juhlat, siellä illalla maha tuntu niin hyvältä että uskalsin jopa syödä herkkuja ja juoda muutaman oluen.

Tämä kuitenkin kostautu ja oksentaminen alko taas yöllä...
Ei tainnu maha olla valmis vielä niihin ruoka-aineisiin.. No anyway. Meidän kaupungin harrastelijateatterissa on pyörinyt 29.3. lähtien näytelmä nimeltään: Kauppamatkustajan kuolema.
Lupauduin vapaaehtoiseksi työntekijäksi teatterin väliaika kahvioon. Meitä on siellä aika porukka, ja ensi-illan säätämisen jälkeen kaikki on alkanu pelittään todella hyvin!
Ennen ensi-iltaa, olimme miettimässä kuinka hienoa olisi jos tilaa saisi somistettua näytelmän fiiliksen mukaisesti. Niin että kun tulet väliajalle, niin näytelmän tunnelma ei katkeisikaan välttämättä... No innostuttiin Samun kanssa tonkimaan teatterin varastoja ja löydettiin aika hyvin kivoja esineitä kuvaamaan näytelmää ja sen tunnelmia.







Totta tosiaan, siellä on ihana olla kun on niin kiva porukka! Eikä se tunnu ollenkaan työltä samasta syystä , minkä edellisessä lauseessa mainitsin :)

Tällä viikolla pääsiänen, tytöt tulee torstaina maalaamaan munia, jotta voidaan piilottaa niitä pihalle sunnuntaiks, ja pojat saa ne sieltä etsiä sitten :)









En malta odottaaa että tulis jo sunnuntai, hyviä ystäviä, lapset, hyvää syötävää ja hauskaa puuhastelua pääsiäisen merkeissä :)

Alkuviikko menee R:n parantelussa, se sai multa mahataudin nyt sit heti perään, toivotaan ettei pikku-ukko sairastu!

Hauskaa pääsiäisviikkoo! (jos tätä sellaseks sopii kutsua )

pikkumiehen pikkuruiset varpaat pilkotti peiton alta päikkäreillä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti