2014/04/21

Easter

Heippa!

Pääsiäinen meni ihanissa ilmoissa ihanien ihmisten kanssa; eli perheen ja lähinpien ystävien <3
Perjantaina nähtiin kavereita pienen alkoholi määrän merkeissä; niin pienen että seuraavana aamuna oltiin virkeinä ilman krapulaa ottamassa pientä miestä vastaan, joka kotiutu isältään.

Lauantaina mentiin iltapäivällä R:n vanhempien mökille, oli pikku mies innoissaan! Ei edes nähnyt tai kuullut äitiä, kenessä on roikuttu viimeiset kaks viikkoo kiinni ku takiainen! Päästiin rauhassa saunomaan R:n kanssa kahdestaan, kun CH ihmetteli mamman kanssa pihalla järven rannassa :)

Sunnuntaiks oltiin pyydetty meille kaks mun parasta ystävää perheineen syömään ja viettämään lepposasti pääsisäistä. Oltiin keksitty maalata kananmunia ja piilottaa niitä jotta Ch vois niitä etsiä pihalta. Kamala työ niiden puhaltamiessa tyhjäks!!


Mutta kun kaikki 10kpl munia tyhjennettiin ja ch meni päiväunille daniel vauvan kans, niin päästiin maalaamaan!





Tuli hienoja :D luvattiin itsellemme että maalataan ens vuonna hienommat munat ;)
Seuraavaks oli piilottamisen vuoro. Pistetiin pieniin saviruukkuihin vihreää silkkipaperia ja jokaiseen sisälle yks muna :)

Tytöt piilotti ne sillä välin kun mä katoin pöydän pihalle :)



Kun ch ja daniel heräs, päästiin syömään. R oli valmistanu meille lampaan paistia, valkosipulikermaperunoita ja minttukastiketta. Kylkeen salaattia ja muita lisukkeita. NAM! En tajua miten se tekee noin hyvää ruokaa! ;)

Sitten kun oltiin syöty, ja pöytä siivottu. Toin kahvit ja vanilja-cupcaket pöytään, ja munien etsiminen alko! Ch:n täti ilmesty juuri sopivasti paikalle, niin ne etsi kaksin munat ämpäriin. Ch tajus heti jutun jujun ja innostu hhirveesti! Oli ihana kattella niin innostunutta pientä miestä <3

Sama juttu on saippuakuplien kans! :D






mini-cupcake:t

Pieni daniel :)

Toivottavasti kaikilla oli yhtä ihana pääsiäinen kun täällä! :)
Sitten olis vielä 2 viikkoa lusittavana, ja päästään lomailemaan Kreetan saarelle ;) <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti