2013/09/12

Pojan huoneen remontti

Nyt sain se inspiksen vihdoinkin! Revn kaikki vanhat tapetit huoneesta pois, ja jos luoja ja aikataulut suo niin maalaan huoneen viikonloppuna :) Värit taisin aikaisemmin jo mainitakin, mutta ne nyt on ne sininen,vihreä,ruskea ja valkoinen. :) Ajatus oli sellanen että maalaan kolme seinää ruskealla

tollanen pehmeä ruskea väri on hakusessa :) ja sit yks tehoste seinä värillisellä tapetilla :)
jotain tällasta ajattelin->

tai tällanen->

Toi alempi olis vähän hillitympi, mut  en oikein osaa päättää :) Otin pojan huoneeseen just ikeasta lipaston vaatteille, ja hyllykön mihin saadaan kaikki kirjat ja lelut säilöttyä :) Lisäks saadaan tutulta puinen jatkettava lasten sänky :) Sit ku saan kaiken sinne valmiiks ja paikoilleen niin oon tyytyväinen koska sitten siellä on kaikki mitä kuuluukin :) EN MALTA ODOTTAA!

Täällä kotona on senpäivänen kaaos kun kaikki lelut pyörii olohuoneen-eteisen-chn huoneen ja keittiön välillä, ja kaikki nurkat tuntuu olevan täynnä vähän liikaaki :D Mut onneks kaikki  palaa ennalleen, siistimmäks kun toi huone saadaan valmiiks :) Ihanaa kun pääsee tekemään lapsen huoneen! Ja siitähän haluaa ihan täydellisen, niin nää päätökset väreissä ja huonekaluissa ja muissa tuntuu olevan ihan ylisuuria päätöksiä :D

Nyt olen pohtinu hakevani (tai oikeastaan päätinkin jo) HAMKiin opiskelemaan  sairaanhoitajaks :)  Niille ketä ei tiedä, hamk tarkottaa Hämeen ammattikorkeakoulua. Koulutus mitä haen olis AMK tutkinto vai miten se nyt sanotaankaan :)

Sitä tässä innolla odotellen!Onneks tässä nyt on puuhaa vaikka mitä!

Äitin juhlat lähestyy ja mulla ei ole vieläkään 60-luvun mekkoa!! Kuukausi aikaa hakee ja tän ajan auttelen äitiä juhlien järjestämisessä niin paljon kun pystyn :)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti