2013/09/17

Kuntoilu

Olen nyt kesän ajan koittanu pitää sen että vähintään 2 kertaa viikossa reenaisin, mielellään tietysti enemmän. Tuli tehtyä muodonmuutos muutenkin kesällä, kun tukassa muuttu kampaus ja väri, rusketuin (kiitos atooppisen ihon valohoito-jaksoon keväällä), laihduin ja muutenkin tuli muutoksia elämässä kertaheitolla, joten iski reenaus-kärpänen :)

Olen siis kotona tehny käsipainojen kans ja ilman liikkeitä aina kun ch on ollu päikkäreillä. Jotkut reenipäivät meni kyllä ihan sivu suun kun halus vaan istua ja levätä tai oli kaikkee muuta tekemistä, mitä ei ch:n hereillä olo aikana voinu tehdä.

Löysin netistä Jillianin reeniohjelmia, joista nappasin tuttuja ja uusia, mulle sopivia liikkeitä joita sitten täällä olen tehny. Nyt on kyllälipsunu vähän enemmän täytyy myöntää... Mutta ei onneks ainakaan omasta mielestä kauhee työ oliskaan kun olen lenkkeilyllä ja pienellä kuntoilulla pitäny sitä peruskuntoa yllä :)

Löysin  IVillage  sivuilta pari vinkkiä millä voi pitää vyötärölinjaa kunnossa. Näiden ruoka-aineiden ahkera syönti auttaa pitämään vatsan paremmassa kunnossa:

Vesimeloni: Vesimeloni auttaa kehoa polttamaan rasvaa sekä auttaa myös kasvattamaan lihasmassaa. 

Tilli:  Tätä yrttiä kannattaa lisätä ainakin kalaan sekä keittoihin. Tämä yrtti nimittäin helpottaa turvotusta. Tämän lisäksi tilli helpottaa proteiinien ja hiilihydraattien jakautumista suolistossa. 

Ananas ja Papaija: Nämä hedelmät sisältävät entsyymiä, joka auttaa kutistamaan vatsaa. 

Minttu: Minttu auttaa polttamaan ylimääräistä rasvaa vatsasta. Minttu on myös oiva keino turvotuksen poistamiseen


Tiedä sitten että paljonko nämä auttavat, mutta voihan sitä aina kokeilla :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti