2013/08/28

Raumalla


Automatka raumalle
Ylläri-tukka paljastettiin sit lauantaina ja kehut tuli :) Ajoin äetsään ensin kaverin valmistujaisia juhlistamaan ja siitä jatkoin raumalle samana iltapäivänä. Siellä mua odotti R maailman parhaitten hampurilaisten kans, mitkä se ite kokkaili meille! Sit tehtiin pieni "turistikierros" Vanhassa raumassa, Ihanalla katto terassilla, nimi oli muistaakseni "Kissan Katto"? Se oli tunnelmallinen ja pienehkö, ravintolan katolla sijaitseva terassi. Suosittelen! Varsinkin iltahämärissä :)
Juhlakalu :)

Vanhan rauman kujilla


Ravintola

Wanhan rauman kellari-ravintolan katolla oleva terassi: Kissan katto!
Illemmalla poikettiin parilla olusella ja sit nukkuun! :)

Aamupala oli ehkä parasta! Se nautittiin nimittäin Vesitornin näköala kahvilassa, 66,5metrissä merenpinnan yläpuolella. Oli kauniit maisemat, iloinen palvelu ja muutenkin positiivinen kokemus. (Rakennuksen hissi nyt ehkä oli maailman karmivin hissi, se oli niin vanhan näkönen, kolisi ja kulki hitaasti et pelotti että se tippuu!)






Aamupalaks kahvia ja pullaa ;)


Automatka sunnuntaina illalla kotiin tuntu niiiiiin pitkältä touhukkaan viikonlopun jälkeen. Väsytti ihan kamalasti. Mut onneks kaikki oli kiltisti automatkan :) C:n ja koiran hain hoidosta matkanvarrelta Mammalta.



Haukku väsähti <3

Auringonkukka pelto kotimatkalta :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti