2016/12/27

"Mulla ei oo mitään päällepantavaa!!"

Tämä on ollu ajatukseni lukuisina aamuina kun pohdin mitä laitan päälleni töihin... Töissä vaaditaan tiettyä huoliteltua ulkoasua. Ei nyt sentään jakkua ja puvunhousuja/ hametta, mutta siistit ja peittävät vaatteet. 

Vaatteita kyllä on. Mutta ne ovat sitten taas sellaisia, joita en voisi edes kuvitella päälleni tällä hetkellä... Mahaa kuitenkin jo on sen verran etten voi painella tuolla ihan millä tahansa vaatteilla. Suurin osa tuntuu epämukavalta päällä TAI sitten ei ole tarpeeksi lämmin vaate näin talvella... Vielä enemmän hallaa tekee se, etten omista tällä hetkellä talvitakkia, joten mun täytyy topata takin alle enemmän vaatetta tällä hetkellä... 

MUTTA tähän kaikkeen on toivottavasti tulossa muutos, sillä R lupas mulle shoppailu kierroksen ale myyntien aikaan jonnekin tyyliin ideaparkiin, josta löydän varmasti kaiken mitä etsin yhdellä kertaa :) 

Tiedän jo mitä etsin, ja aion sen löytää. 
En välttämättä äitiysvaatteita haluaisi ostella. Vaan vaatteita jotka menevät raskauden jälkeenkin. Tässä esimerkkejä MUN mielestä mukavasta vaatetuksesta raskausaikana, ja samalla näyttää hyvältä:  













Jep. Ei muuta kun tuhlaamaan rahaa alemyyntiin ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti