2016/12/07

Joulun viemisiä + jouluun valmistautumista

Tänä vuonna on menossa taas leivonnaisia joululahjoiksi :) 
Viime vuonna leivonnaisia saivat lahjaksi isovanhemmat. Ja kun viemisiä oli vain kahteen talouteen, se mahdollisti sen että pullat olivat vielä lämpimiä ja pasteijat juuri uunista tulleita. Saa nähdä miten tänä vuonna onnistun, sillä olen viemässä ruokalahjoja nyt ...ööö .... 4 talouteen nyt ainakin. Mikäli laskin oikein unohtamatta ketään :D 

Viime vuoden viemisiin kuului pullakranssi, joka on ehdottomasti toteutettava myös tänä vuonna! Se oli niin kaunis <3 
Plus fudge palat / suklaapallerot on suunnitelmissa. Niitä kauniisti pakattuihin rasioihin ja AVOT! Olet vienyt persoonallisen, henkilökohtaisen ja ihanan lahjan. 

Näitä itseleivottuja herkkuja on myös menossa Päiväkotiin tarhantädeille muistamisiksi :)
Täältä löydät viime vuoden postauksen aiheesta :)

Tässä muutamia reseptejä joita olen katsellut ja aion kokeilla: 




Lisäksi ennen joulua rakennetaan vielä piparkakkutalo pikkumiehen kanssa, sekä leivotaan pari satsia torttuja :) 

Kotia on koristeltu jouluun huomaamattomasti ja pikku hiljaa. Köynnös tuonne. Valot tänne... Oon huomannu että vanhat koristeet ei enää kelpaa. Vanhat koristeet ei näytä hyvältä uudessa kodissa! 

Olen kohdannut ongelman: En ole osannut koristella uutta kotiamme jouluasuunsa! 
Ja luulen, että tämä ensimmäinen joulumme täällä tulee olemaan suunnannäyttäjä tuleville jouluperinteillemme. Tänä jouluna vähän niinkun opetellaan että mikä menee minnekin ja millaisessa joulukodissa halutaan joulua viettää :) 

Vauvakuulumisia vielä loppuun: Tänään on tasan 20 RV, ja vauva potkii juuri nytkin kun kirjotan tätä tekstiä :) Potkuja on tuntunut jo mahan läpi, ja olen huomannut liikkeiden lisääntymisen selvästi. Enää ei tunnu vain iltaisin, vaan päivälläkin! Ihanaa kun hän kertoo itsestään liikkeillä, ja että ne lisääntyvät ne liikkeet. Tietää että toinen vahvistuu ja kasvaa koko ajan <3 

Ihanaa viikon jatkoa <3 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti