2016/05/09

Uutta

Terkkuja pitkästä aikaa! 
Paljon on tapahtunu tässä vapun jälkeen ja sen aikana. 

Tolta näytti ensimmäinen aamu uudessa kodissa! :D 
Ei kovin kummoista vielä kun tavarat on laatikoissa ja listat puuttuu edelleen jokapaikasta.. 
Mutta! Sen aamun aurinko herättämässä ja se koko naaman hymy kun menit uuteen keittiöön keittämään ensimmäistä kupillista kahvia :P 

No se utopia hävisi heti maanantaina kun menin uuteen työpaikkaan ja piti herätä arkeen. Arjen pyöritys keskellä pahvilaatikkomerta ei ole niin paljon yhtä hymyä :D 
En oo esim vessaan löytäny sitä oikeaa pyyhekoukkua edes, saatika sitten uutta ruokailuryhmää johon mahtuisi kaikki paremmin. Kaikki on vähän niin ja näin vielä. Mutta tuudittaudun siihen että SITTEN kun on valmista, se on täydellinen :) 

Puutarhassaki olis tekemistä vaikka kuinka, mut haaveena olis saada pergola paikoilleen ja takapihan maan myllättyä uutta nurmikkoo varten ennen pojan synttäreitä. Sitten saa loppukesän hioa pihaa pikkuhiljaa. Tältä näyttää kasvimaa projekti: 

Ch on juuri kaivurin kans hommissa :D mutta siis hakusessa on U:n mallinen korotettu kasvimaa jota on helpompi hoitaa, kivempi katsella ja koira ei tallo porkkanoita ja papuja samantien ;)

Uudessa työpaikassa on alkanut hienosti! Työporukka on mukavaa, ja työ ei ole vaikeaa, mutta haastavaa kyllä. Juuri sopivasti. 

Lisäksi perheemme sai uuden tuttavuuden! Siitä lisää ensi kerralla. 
Ihanan aurinkoista viikkoa kaikille <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti