2014/10/17

Lapseton viikonloppu

"Mitähän sitä keksis"-ajatus,  tulee joka toinen perjantai iltapäivä kun tajuaa että muutaman tunnin päästä ch:n isä hakee hänet isä-viikonloppua varten. "Mitä me tehään?" -kysymyksen jälkeen alkaa aivoissa raksuttaa että mitä kaikkee on jonossa tekemättömiä asioita odottamassa sitä lapsetonta hetkeä että voi rauhassa tehdä.. Niin no.. tai sitten voisi mennä kavereiden kanssa jonnekkin tekemään jotain hauskaa... Mutta kaikki maksaa, ei varmaan raaski.. Ikeaankin täytyis päästä, mutta siihen täytyy varata oma aikansa... :D ihan naurettavaa pohdiskelua! Kun kuitenkin perjantai ilta menee siihen että otan olusen tai viinilasillisen ja majoitun sohvan nurkkaan tekemään sen vauvan villausukan valmiiksi ja ennen puoltayötä olen jo väsähtänyt kullan kainaloon :)

Eikä siinäkään mitään vikaa ole että vaan on. Sehän on kuitenkin niin harvoin kun pääsee vaan olemaan. Ilman että on kodinaskareita tai koiran kanssa lenkillä käynti tai ch:n kanssa ihan mitä tahansa tai yksinkertasesti sillon ku on niin väsynyt ettei jaksa edes istua. Olen muutaman kerran tainnut sanoa R:lle arki iltana kun olen pysynyt hereillä siihen asti kun kavutaan yläkertaan nukkumaan, että: " Ihanaa kun en oo vielä nukahtanu!" tai jotain muuta vastaavaa.
Kuitenkin valtaosa arki-illoista menee siihen että sohvalle-tv:stä leffa tai sarjasta pari jaksoo- jotain hyvää pientä- sammun R:n kainaloon- R herättää että mennään nukkumaan sit ku leffa on loppunu tai hän on valmis nukkuun :D Joten on ihan kiva että sen päivän rauhottumishetken ja sen kahden-kesken-hetken jaksais olla hereillä...

Tänä viikonloppuna nyt on periaatteessa jo buukattuna jotain tekemistä; polttopuita olis suunnitteilla hakee, siskolla pitäis käydä kahvilla, havunauha tehtävä ulko-oven ympärille ja asentaa se siihen valojen kera, polttopuiden pinoaminen nätisti ja la ja su illalla on Teatterilla näytös "Teetä vaikka väkisin" eli TVV, missä olen kahvitusporukassa mukana, ja luvannut mennä auttaan. Tänään on vapaa ilta teatterilta niin ajattelin et vois keksiä jotain tosi kivaa! Tosin haluan nähdä vain elämän...

tohon tapaan havut ja nauhat ulkooven ympärille! kuva lainattu netistä

Joops... Se se suunnitelma olikin :D suunnitelmat tulevat ihan itsestään, ilman että itse mitään suunnittelee (niinsanotusti)

Ihanaa viikonloppua kaikille!

p.s. oon alkanu viritteleen pihalle valoja jo! ihana kun ne valaisee ja luo tunnelmaa! (varsinkin kun on jo näin pimeää)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti