2014/08/21

Syyssiivous


Normaalisti puhutaan vaan joulusiivouksesta tai kevätsiivouksesta... No mulla onkin nyt syksysiivous, tavoitteena siivota koko talo...


 Eilen tuli siivous vimma ja alotín ch:n huoneesta. (ikean kuvastollakin voi olla vähän osuutta tähän siivous vimma- asiaan) :P Lähti aika hyvä kasa ch: pieneks jääneitä vaatteita ja leluja myyntiin Facen myydään-ostetaan...-forssa ryhmään :)

Ja muutenkin siivoilin kaappeja ja pyyhin pölyjä ja päätin, että nyt lähitulevaisuudessa siivotaan koko talo turhasta roinasta kokonaan. Siivotaan jokainen kaappi, jokainen hylly, jokainen krääsä laatikko jotta saadaan tilaa ja järjestystä.

Vessa on yks kamalimmista paikoista...
Sinne tarvitaan uudi allaskaappi ja uusi seinäkaappi tavaroille :)
Mutta vessa on niin pieni!! täytyy olla tosi luova et siitä saa sellasen kun haluaa :D

tollasta allastkaappia ajattelin et olis ihana saada mahtumaan joku tollanen sinne :)


 Tän siivousvimman myötä on nimittäin iskenyt sisustusvimma. Kova hinku päästä ikeaan, ja pukemaan kotia taas hieman siihen unelmakoti-suuntaan :)

Ostoslistalle tuli heti:
-pöytälamppuja              
-uusi pienempi sohva        
- yöpöydät    
- ch:n huoneeseen telineet ja mukit seinälle seinälle, jotta kaikki piirustus ja askarteluvälineet saadaanpois pöydältä.
- vuodevaate tekstiilejä  
-lukuvalot makuuhuoneeseen  
- olohuoneen pöytä  
Onpas yksväristä kun alko katteleen valintoja :D
Noo pienillä yksityiskohdilla voi tuoda sitä väriä ja eri teksiileillä sitä pehmeyttä :)

Tavoitteena on, että kun on pimeää, ja koleaa edempänä syksyllä, niin voi rauhassa nauttia lämmittävän muurin lämmöstä sisällä kynttilöiden valossa niin ettei mikään kotona häiritse, kaikki olis siivottu niin perinpohjin ettei mikään tekemättä jäänyt vaivais.
Vois vaan kömpiä kullan kainaloon pehmeen viltin alle ja lukee kirjaa tai katsoa hyvä leffa rauhassa illalla pimeen tullen :)
Ja iltapäivällä vois hyvällä omallatunnolla riehua ja keksiä uusia leikkejä ch:n kans kun tietää että leikin loputtua kaikille on oma paikkansa, ja on helppoa siivota ne takasin paikoilleen.

Ihanaa syksyn odotusta kaikille :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti