2014/08/03

Holjaa

Viime viikolla ei kerennytkään rakentaa pergolaa loppuun :D
Ja viikonloppuna (alkoi torstaina) oli Forssan Holjat markkinat taas, joten kaikki apumiehet oli juhlimassa jossain, niin ei paljon edistytty sillä saralla :D Mutta jos ensi viikonloppuna sitte... :)

Ite ei torstaina tehty mitään ihmeellistä, mulla oli vielä perjantaina ihan normaalisti työpäivä ja ch:lla tarhapäivä, niin oltiin vaan kotona :) Perjantaina me mentiin R:n kans kattoon J. Karjalainen holjille, ja oli muuten hyvä!

Meittin iskä, minä, sisko ja isoveli :)


Lauantaina käytiiin ch:n kans holjilla päivällä päikkäreitten jälkeen laitteissa :) oli vähän hienoo ku pääsi pomppulinnaan! Ei olis tullu sieltä ollenkaan pois :)
4e makso kerta-laitelippu oli aikuinen TAI lapsi, aikamoista rahastusta. Ostin 3 kertalippua ch:lle, ku katoin niitä laitteita et suurin osa oli isommille :)


rekkakuskina oleminen oli totista hommaa :D









Sit illalla tehtiin kotona tacoja, ja katteltiin leffaa :)
Alkuehtoosta katteltiin Autot-leffa (CH:n lemppari) ja ku poika meni nukkuun niin aikuiset katto aikuisen leffan: 12 years a slave. Oli kyllä raaka, mutta hyvä leffa!

Tacoja varten kävin kasvihuoneessa, ku päätin tehä tomaattisalsan sinne niitten väliin :)

tomaatit, basilika, lehtipersilja ja chili on omalta maalta :)


vähän huono kuva.. mut hyvää oli!!
En kyllä enää vähään aikaan osta tortillalättyjä! Taco kuoret on niiiiiiin paljon parempia! Luulin ensin et niistä on vaikeempi syödä tai että ne hajois samantien... Kyllä pari hajoski, jo kokoomisvaiheessa, mut silti sai hyvin syötyä! :)

Sunnuntaina käytiin piknikissä ch:n kans ihmettelemässä autoja ja moottoripyöriä :) Oli paljon sakkia, ja aurinko paisto! Kyllä kelpas :)

Sit vielä jäähdyttelemään meittin iskän pihalle uima-altaaseen! :)

Kyllä oli kiva viikonloppu, ja jotenki ei tuntunu menevän liian nopeesti ohi, niin ku melkein aina tuntuu muuten! :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti