2014/07/22

Häät 2

Kirkoon lähdimme toisen kaason J:n, morsiamen sisaren N:n ja morsiamen kanssa :)

R oli just saapunu mammansa hautajaisista kotiin, ja tuli omalla autolla kirkolle :(
Kirkolla meitä vastassa oli suntio, joka piti huolta ettei kukaan nähnyt meitä kun hiippailimme morsiamen huoneeseen odottamaan. Siellä löyhyteltiin morsianta jolla oli kamalan kuuma! :D  Morsiamen isä piteli tuuletinta naaman korkeudella morsianta päin, jotta olo helpottuis :) 



Sitten suntio antoi merkin että voimme mennä sivuovesta paikoillemme alttarin reunalle, ja morsian meni isänsä kanssa valmiusasemiinsa :)

Kun musiikki alkoi soida, vieraat nousivat seisomaan, minulla alko vatsassa menemään perhosia ja hymy nousi väkisin korviin.


Häämarssin nimeä en muista nyt just, mutta sen muistan että se oli B vaihtoehto. Ensin morsian olisi halunnut kirkossa soitettavaksi Twilight saagoista tutuksi tulleen biisin: Turning page jousisoittimilla ja pianolla. Mutta kun se ei kuulemma onnistu, niin tämä oli toinen vaihtoehto :)


Itse vihkimis tilaisuudessa ei mennyt kuin 20min, jonka jälkeen menimme kaikki pihalle, jaoimme vieraille saippuakupla pullot, ja toivotimme onnea parille heidän astuttua kirkon pihalle :)


Siitä matka alkoi juhlapaikalle! Matkalla huomasimme että tienvarsikyltit, jotka teimme olivat liian pieniä...
Niitä oli vaikea erottaa ennenkuin oli jo kohdalla :D 


Siinä olemme kaikki juhlapaikan pihalla ja hetken päästä tuosta nostimme maljan hääparille :)

Heti kun ihmiset oli ohjattu oikeille paikoillensa, alkoi jo ruokailu. Mikä oli hyvä! Turha odottelu siihen kohtaan on mielestäni häissä aina tarpeetonta. Ihmiset kuitenkin sitä odottavat mahat kurnien!

ruoka oli erinomaista, sitä oli tarpeeksi, se oli kauniisti esillä ja pitopalvelun henkilökunta olivat todella ystävällisiä! Nopsajalka  oli tuon yrityksen nimi, Suosittelen lämpimästi!!

Ruoan jälkeen oli ohjelmanumerona  Häätanssi Nopsajalan (lupaan olla sun) tahtiin, ja jos muistan järjestyksen oikein niin leikittiin kenkäleikki :)



Sitten oli kahvin ja kakun vuoro!

Sitten räpsittiin kuvia ja oli lisää ohjelmaa!






Sulhasen piti löytää morsiamensa tunnustelemalla sääriä :)

Vieraat kehu ilmapallotanssin kaikkein hauskimmaksi ohjelmaksi!

Me tytöt <3

Sitten oli loppuillasta puheiden vuoro. Itse olin jännittänyt puheen pitämistä jo monta kuukautta ja viimeiset 15minuuttia ennen puhetta voin jopa fyysisesti pahoin kun jännitys vain kasvoi. Mutta hyvin se meni. En odottanut sellaista reaktiota morsiusparilta, vierailta tai varsinkaan itseltäni mitä puhe toi.
Kaikki itki ja joku ainakin jossain kohtaa nauroi, ja jälkeenpäin vieraita tuli kehumaan kuinka ihana puhe oli :)

Morsiamen pikkusisko noussut seisomaan jotta näkee paremmin

Minä puhetta pitämässä (tässä kohtaa ratkesin itkemään ja jouduin pitämään tauon puhumisesta)

IIIIISO HALI puheen jatkoksi <3

Mielestäni häät onnistui paremmin kuin hyvin! Kaikki viihtyivät, kaikki sujui aikataulullisesti erittäin sujuvasti (ruoka, ohjelmat siirtymiset yms..)

Oli valtava kunniatehtävä toimia rakkaiden ystävien kaasona, ja toivon että hoidin tehtävän heidän mielestään hyvin,

With big love,
Heini

To T & H

XOXO

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti