2014/07/14

Arjesta nauttimista

Se on taito mitä koittaa säilyttää jatkuvasti!
Että osais nauttia siitä arjesta. Meillä onki päivittäin asioita arjen keskellä mitkä piristää ja antaa voimia jaksaa eteenpäin jos muuten ei jaksais.
Ja aina välillä haluaa tehdä oikein jotain erityistä noille kahvelle ihanalle miehelle ihan keskellä viikkoa, esim tehdä jotain oikein hyvää ruokaa, sellaista jota tehdään yleensä pyhinä :)

Tai koittaa keksiä jotain erityistä aktiviteettia perheen kesken. Kotona usein varsinkin sadepäivinä voi tulla inspiraation puute, jotain kivaa olis kiva keksiä, mutta mitä!
Sillon auttaa esim Pinterest :)

Siellä on niin paljon ideoita, mitä en malta että pääsen toteuttamaan kotona sisustuksessa, lapsen kans uusien leikkien merkeissä, koiralle kaikenlaista tekemistä ja hyvää itse tehtynä tietysti yms yms.

Omasta mielestä ne pienet arjen piristykset on ihan parhautta. Suukko mieheltä kun nähdään töiden jälkeen, Koko perhe yhdessä syömässä pöydän ääressä, pannukakut iltapalaksi, koiralle uuden tempun opettaminen, tai esim riipputuolin saaminen ch:lle sen huoneeseen ja se riemu mikä siitä tuli pienelle miehelle :)









Iltapala-vohvelit mustikoilla!


Synttärilahja enolta testissä :)

Päästiin veneilemään R:n kans

Älyttömät hampurilaiset grillistä sunnuntaina!

Seuraava postaus häistä ja kaasona toimimisesta oikein kuvien kera kun ne vaan saan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti