2014/07/17

Häät 1


Noniin :)

Hääpäivän aamuna mulla oli kampaaja aika varattuna klo 8 Salon Ace kampaamossa :)
Minna loihti siellä mulle kaason kampauksen :)

rullat päässä kuivaajassa :)

kotona aamukahvilla kampaus valmiina!
Aikaa meni noin 2,5h kokonaisuudessaan. Eniten aikaa meni siihen rullien pistämiseen ja varsinkin siinä pömpelissä istumiseen! istuin kuivaajassa melkein 1,5h!!! Itse kampauksen tekemisessä ei mennyt oikein ollenkaan aikaa, ehkä noin 15 min :))

Sitten toinen kaasoista tuli meille, katottiin kaikki tavarat valmiiks mitä otetaan mukaan ja että varmasti kaikki on pakattuna ja valmiina :)

Tehtiin siinä viimeiset silaukset polttarikirjaan ja juotiin monta pannullista kahvia :D

Sitten hain kukat kukkkaupasta, ja toin ne meille. Edellisenä iltana morsian ja sulhanen olikin jo vienyt maljakoissa olevat kimput jo juhlapaikalle, joten mä hain Morsiamen kimpun, heittokimpun ja poikien vieheet :)

Best manit tuli sit tienvarsikylttien kiinnittämis reissulla nopee käymään hakemaan kukkaset ja juomaan kahvit :)

Sitten noin. klo 1 saapui morsian Meikistä ja hiustenlaitosta Jesna Hairista. Kuvaaja seurasi perässä meille, jossa olin tehnyt kannullisen mietoa mansikka-lime juomaa jota kilistettiin kuohuviini laseista ja syötiin pientä välipalaa :)



Sitten me kaasot pukeuduttiin siinä ensin ja viimeisteltiin omat meikkimme, aikaa kun oli vielä :)

Sitten alkoi morsiamen pukeminen :) Siinä ei mennytkään niin kauaa kun luultiin, joten loppu aika chillailtiin ja katteltiin kelloo et koska morsiamen eli T:n sisko tulee hakemaan meidät kirkolle :)



Kaasot... :D

Morsian VALMIS!

Kirkko osuudesta seuraavassa postauksessa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti