2017/02/13

Blinit- from russia with love

Innostuin viikonloppuna blinien tekoon. Olen vahvasti sitä mieltä että kerran talvessa ON saatava nauttia blinejä. Mistä lie sellanenkin pakottunu päähän... Onnistuin jopa bongaamaan netistä ohjeen jossa taikinaa EI tarvinnutkaan turvottaa yön yli.... Nooh.. silti se yön yli siellä jääkaapissa oli ja hyvin onnistu :)

Tehtiin valion ohjeella, jonka löydät täältä.  
Päälle ostin smetanaa, mätiä, hunajaa ja punasipulia, mutta lisukkeiden kanssa saa käyttää mielikuvitustaan. Katkaravut, erilaiset mousset kalasta yms ovat oiva yhdistelmä! 
Eritoten hehkutan hunajan ja punasipulin liittoa blinin päällä. TÄYDELLISTÄ!

R maistoi blinejä, ja innostui. Alkoi heti suunnittelemaan että tehdään näitä uusiksi ja sillon hän haluaa kokeilla tehdä lisukkeeksi esim jonkin moussen :) 
Hän kun maistoi nyt ensimmäistä kertaa blinejä. (en voinu uskoa tätä todeksi....)





Viikonloppu sisälsi blinien lisäksi saunan remontoimista, synnytysvalmennuksessa käymistä ja siivouspäivän. 

10- tieltä kuvaa. Puut oli niin kauniin lumiset tien varrella <3

Synnytysvalmennushan on ensisijaisesti tarkoitettu ensisynnyttäjille. Mutta meillä R:lle tämä on eka kerta, ja neuvolantäti neuvoi että tekisi hyvää ehkä mun synnytyspelolleni että käytäis. Ja niinhän se tekikin! Kuvittelin sen olevan tuskallisen tylsä ja pitkästyttävä käynti mutta meillä oli niin ihana kätilö pitämässä sitä, etten huomannut ajan kulua välillä ollenkaan!
Meillä tuo synnytysvalmennus oli siis Kanta-Hämeen keskussairaalassa Hämeenlinnassa. Meiltä on sinne noin 50km matkaa. 

Silloin ch:n kanssa oli hieman erilainen synnytysvalmennus. Se pidettiin ensinnäkin neuvolassa ja siinä oli useampi käynti. Itse en siellä käynyt kuin kerran ja totesin että tiedot saan muualtakin ja luotto oman kropan voimaan oli silloin niin suuri etten valmistautunut synnytykseen muutenkaan oikein mitenkään... Nyt on hieman eri juttu... 
R piti käyntiä kans hyödyllisenä. Totesi vain murheellisena, ettei sitten varmaan olekaan mikään hätä synnärille tosipaikan tullen, eikä hän pääse näyttämään kilpa-ajajan kykyjään :D Totesin että muistathan muru että kaikki ajat mistä siellä puhuttiin oli ensisynnyttäjille. Uudestaan synnyttäjällä tuo aika on usein puolet vähemmän. 
Sain piristettyä miestä tällä tiedolla hieman ;) Saa nähdä mitä vauhtia sitten loppupeleissä täytyy huristella hämeenlinnaan. 

Sain sunnuntaina sitten sen siivousinspiraation kun R oli kellarissa raksahommissa. Parasta on kun pojat on pois jaloista, saa laittaa kuulokkeet korviin ja siivota ihan rauhassa! 
Sain paljon aikasekskin. Kyllä tollanen suursiivous on hyvä tehdä muutaman viikon välein. Säilyy täten oma mielenrauha ;) 

Siivousbiisilistalta multa löytyy esim: 
Justin Timberlake- can´t stop the feeling
Bruno Mars- 24k magic
Ariana Grande- side to side
Beyonce- end of time
Beyonce- Let´s move
yms. 

Mitäs teidän siivousmusiikeista löytyy? 







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti