2016/11/15

Isänpäivä viikonloppu

Meillä vietettiin isänpäivä viikonloppua melko rauhallisesti. Otettiin jo lauantaina varaslähtö ja vietettiin iltaa mun isällä syöden Raclettee ja maistellen mun tekemää suklaakakkua. Äijät kävi saunassa, ja tunnelma oli sellanen ihanan lepposa. 





Tämä illallinen ja isänpäivän juhliminen jo lauantaina oli taktinen veto. Sunnuntaina täytyy jo ehtiä niin moneen eri paikkaan ettei millään ehtisi kaikkia hoitamaan, ainakaan kunnialla!
Jos neljää eri isää pitäis juhlistaa niin siinä ei kauaa ehtis yhden kohdalla juhlistaa. 
Menis liian kiireeks :)



Sunnuntai aamuna tehtiin Ch:n kanssa R:lle aamupala. Ch oli kamalan innoissaan että pääsee taas viemään aamupalaa sänkyyn, mutta R ei sitten jaksanutkaan odottaa sängyssä vaan tuli alakertaan ja syötiin aamupala sitten ihan pöydässä kaikki yhdessä. Annettiin lahjat ja otettiin rauhallisesti :)
Ch oli valinnut lahjaksi isäpuolelleen siistin mustan uuden kaulahuivin, jottei hän palelisi kun pyöräilee töihin. Ja mä annoin ylläriks paidan tulevalle isälle kyseisellä painatuksella ;) 




Sitten vein pikku ukkoo isänsä luokse kylään pariksi tunniksi (joka osottautu katastrofiksi).
Hain ch:n kotiin sitten syömään ja päikyille, mutta siitä saikin vain haaveilla. Isällään oli saanut sellasen määrän karkkia jo suuhunsa eikä ruoan murustakaan että koko loppupäivänä ei saatu ch:ta syömään ruokaa, eikä sen puoleen nukkumaankaan, joten tilanne näytti tältä R:n vanhemmilla :



R:n vanhemmilla R kokkasi isänpäivälahjaksi Satay härkää, tomaattisalaattia ja alkuruokana savulohimoussea saaristolaisleivällä. NAM!
R:n äiti oli leiponut kakun jälkkäriksi :)

Sieltä ajettiin suoraan mun papalle TAAS kakkukahville. Onneks siellä ch:kin innostui syömään palasen voileipäkakkua. Ehtoo meni kotona poikien pelleillessä, ja siinä että yritettiin turhaan saada poikaa nukahtamaan vauhdikkaan päivän jäljiltä. 

Kyllä tuo isänpäivä pitäisi jotenkin saada hallintaan, ihan niinkuin äitienpäiväkin. Silloin tykkäis kotonakin sitä juhlistaa eikä juosta tuli perseen alla koko päivää. Ja koko ajan kytätä sitä kelloo... 

Pohdinkin vaihtoehdoks sellasta että kutsuisin meille päivälliselle tai kakkukahville kaikki äitylit kerralla. Ajattelin testata tätä ens äitienpäivänä. Silloin se aamu olis mulle pyhitetty, ja loppupäivän kiireet tulis kuitattua kerralla kun kutsuis kaikki neljä äitiä meille kahville ja kakulle :)

Miten teillä meni äitienpäivä? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti