2012/11/10

Halloween

Nyt pitkästä aikaa pääsee päivittämään blogiaki :) Tietokone ollu vallan avopuolisolla työasunnnolla viikot :/

Mutta tosiaan, kaks kaveria järjesti halloween juhlat 3.päivä ja oli naamiaiset kyseessä joten piti keksiä joku puku. Mietin kaikennäköstä... puoltoista kuukautta mietin eri vaihtoehtoja, en halunnu olla mikään perus. Seksikäs ja erilainen halusin olla. Vihdoin keksin, viikkoo ennen juhlia. Idea lähti elokuvasta moulin rouge. Yks ehdoton lempielokuvista!! Ja vielä yksityiskohtasemmin Can Can-tytöt inspiroi ;)
Ja kun halloweenina kuuluis olla pelottava (ainakin avopuolison mukaan) Niin ajattelin et meikkaisin itteni kuolleeks.

No.. seuraavaks aloin ettiä asua. Ei ollu rahaa yhtään tuhlattavaks sillä hetkellä joten tiesin et joutuisin hankkiin ainakin osan puvusta jostain tutuilta. Loppujen lopuks päädyin tähän ratkasuun:

-Hameen tein itse. Ompelin tyllikangasta kuminauhan ympärille ja siihen aloin ompelemaan kankaita kerroksittain. ensin valkonen kangas, sit tumman punanen, sit musta pitsikangas. ja lopuks revin ja tein rososeks koko hametta ja sotkin sitä tuhkalla.
- Sit hankin tutulta punasen korsetin yläosaks
- reikäsukkahousut (en tiä kuuluuko kirjottaa yhteen, sori mahdollisesta kirjotusvirheestä :D)
-pieni musta silinterihattu höyhenillä ja pienellä "suruverholla"
- paljon koruja
-"rannelämmittimet" mustasta pitsikankaasta, kans ite tehty
Tässä todistusaineistoo :)
Olen siis itse tuo keskimmäinen. Oikealla puolellani on Liisa ihmemaassa- nukke ja vasemmalla corps bride morsian. Punanen korsetti ei näy hyvin kun on tuo musta paita päällä mut ei siin' mitään näkemistä kyl ookkaan :D

Hyvät oli juhlat! Ja ensi vuotta odotellessa ja uutta pukua sunnitellessa ;)








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti