2017/01/23

Eka pilkki + kauhukuvat

Oltiin sunnuntaina ulkoilemassa Kuivajärven jäällä/ mökillä kun oli niin upea keli <3
Ch on alkanut jättämään päiväunia välistä, joten käytettiin se hyödyksi, ja päästiin parhaaseen auringonpaiste aikaan ulkoilemaan. 









Tiesin jo etukäteen että pilkkiminen taitaa pikkujätkästä kuulostaa jännittävämmältä kuin se oikeasti onkaan... Ja niinhän siinä kävi. Reikiä olis pitäny vaan kauhee määrä porata, mutta kun piti pilkkiä niin jätkä huuteli lumienkeliä tehden "tylsäääää!" 




Jätettiin R kokeilemaan josko sieltä jotain nousisi ja mentiin takaisin rantaan tekemään nuotiota.

Kun käveltiin takasin rantaan päin, en saanut kauhukuvia mielestäni. Näin jo kuinka edellä juokseva ch tippuisi yhtäkkiä kokonaan jään alle ja joku virta veis sen reiästä poispäin ettei sitä sais sieltä enään ylös... Samanlailla kun käveltiin keskelle järveä, näin kuinka edellä juokseva koira yhtäkkiä vajoais jäihin ja mietin et mitä sitten pitikään tehdä... 
KAMALA! Olen jänishousu :D En voi sille mitään. Olkoon 35 cm jäätä, mutta silti mua aina jännittää siellä kävellä. R vaan naureskeli mua... Mutta ei voi mitään. Tervettä itsesuojeluvaistoa mun mielestäni! :D 

Sanonnan mukaan kuulemma 5cm jää kannattelee ihmisen, mutta 2 cm jää kannattelee pilkkijän.... 

Päästiin paistelemaan nakkeja ja syömään susupaloja jälkkäriks :P Kotiin kun ajettiin niin sulkeutu ne pikkujätkänkin silmät hetkeksi. :) 

Ehtoo meni ruokaa laittaessa ja hoitopöydän kasaamisessa <3 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti