2014/09/29

Joulu on jo ovella....

Millon on oikea aika pistää jouluvaloja pihalle?
Entä muita joulukoristeita? Tästä on keskusteltu joka vuosi. Itse pystyin viime vuonna malttamaan jopa marraskuuhun asti, mutta tänä vuonna tekisi mieli saada piristystä koristeilla hieman aikasemmin :)

Onhan se nyt kuitenkin aika iso piristys, kun olen esim koiran kanssa illalla lenkillä. On lokakuun loppua ja on kylmä ja märkää ja pimeää, niin kun nään jossain pihalla kauniisti valoilla koristeltu puu, tai pensas tai ulko-ovi tai mikä tahansa, niin kyllähän se saa hymyilemään!

Tänä vuonna olen antanut itselleni luvan vetää joulun överiks :D Teen itse suurimman osan joululahjoista; Herkkukoreja mistä löytyy konjakki sinappia (tein viime vuonna, ohje blogissa), itse tehtyjä suklaakonvehteja, viinejä ja itse tehty huulivoide ja kuorintavoide ja itse tehtyjä kynttilöitä! :)

Ihanaa!

Koriinhan voi pistää mitä tahansa! Parasta olisi päästä jonnekkin halpahalliin, mistä ostaa servettejä, kahvipakettia, kauniita yksittäisiä astioita, halpoja koruja...

Mutta jos kaikilla alkaa tekemään tollasta koria, niin aika hintavaks tulee :D
Mutta kun tuntee ihmisen kenelle haluaa lahjan antaa, niin voi valikoida näistä kaikista itsetehdyistä tuotteista sopivimmat ja jos mikään ei sovi, niin kukaan ei ole vielä sanonut että hyvä viinipullo ja suklaakonvehdit ovat huono lahja ;)




Enkä vedä överiksi itseni kuormittamista noiden kaikkien herkkujen ja tuotteiden tekemisellä, vaan myös koristeissa. Viime vuonna oli tottakai kuusi, pari koristeta siellä täällä ja kuistilla jouluvalot ja havuköynnös. Mutta tänä vuonna tahdon isompia koristeita, enemmän valoja- myös sisälle sekä oikeita koriste asetelmia muutamaan eri kohtaan, eikä mitään paria pikku tonttua ja sydäntä ripoteltuna ympäri asuntoa!



Ahh! en malta odottaa että pääsen koristelemaan asuntoa!!!
Ja että se joulu tulee :)))))

p.s. kaikki kuvat pinterestistä!

p.p.s Mulla on monta pientä jouluaskartelu projektia tulossa STAY TUNED!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti