2014/01/17

Kiireinen tammikuu


   Vuosi on lähteny hienosti liikkeelle, ja aika nopiasti vaan nää kuukaudetki menee eteenpäin, kohta on taas jo kesä ennen ku huomaakaan! Mutta sitä ennen on kevät, ja alko kaikki postissa tulleet siemenluettelot yms. kutkuttamaan kun tajus että kohta saa alkaa niitäkin katteleen, että mitä tänä keväänä ja kesänä kasvatetaan! :)


Paljon yrttejä ainakin, kun ollaan tota ruokapuolta huimasti parannettu, ja halutaan mahdollisimman paljon puhdasta, terveellistä ja maukasta ruokaa. Italialainen ruoka on nyt teemana ollu vähän niinku jotenki :D  paljon erilaisia pastoja yms.

Sitten oltiin vähän kaason hommissa ;)
Lähdettiin porukalla: Morsian,morsiamen äiti, morsiamen 1 sisko sekä minä toinen kaasoista
tampereelle etsimään morsiuspukua. Olin jo aikaisemmin varannu sovitusajat Muotitalo tyynelään ja morsiusgalleriaan. Tyynelään mentiin ensin, oli mukava henkilökunta, runsas valikoima mekkoja, mutta ahtaat tilat. Morsian kokeili hyvännäköisiä mekkoja, koko meni heti ekalla oikein! (Oli ammattitaitoinen myyjä) sieltä käytiin lounaalla, jonka jälkeen oli aika morsiusgalleriaan, mikä oli paljon tilavampi kulkea kuin edellinen. sielläkin morsmaikku sovitteli n. 7 eri pukua vähintään, mutta mikään ei oikein iskenyt, joten arnold´sin kahvittelun jälkeen palasimme ensimmäiseen liikkeeseen josta nappasimme mukaamme SEN hääpuvun. :)


Oli kyllä ihana reissu, kiitos tytöille siitä :)
sitten olisi vielä edessä häämessut porissa 26.päivä ja muuta hoideltavaa :)

Aurinkoista tammikuun jatkoa kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti