2013/12/21

Joulun valmisteluita!

Olen jo aikasemin pistänyt vähän joulukoristeita ympäri kämppää, esim keittiöön joulverhot, joulukynttelikkö olohuoneen ikkunaan, portaiden kaiteeseen havuköynnös ja pieni punainen kaitaliina olohuoneeseen. Mutta ei ole oikein riittänyt nämä tuomaan sitä joulun tunnelmaa... kunnes torstaina hain kuusen!! Ja kaupasta joulutähden koristamaan olohuoneen pöytää :) Lisäksi lyhdyn sisälle kuistille jouluvalot. Niin jopa alko nousta joulufiilis! :)



Toi kuusen tuoksu on kyllä paras.
Alkuperänen suunnitelma sille oli et vaikka se tuodaan sisälle, niin sitä ei koristella kun vasta aatonaaton iltana, kun Ch on menny nukkumaan, jotta se jouluaattona olisi koristeltuna ja valmiina lahjat sen alla kauniina tuomassa sen erityisen jouluaaton tunnelman. Ei mennyt ihan niinkuin suunnittelin... :D Enhän mä malttanut sitten odottaa sinne aatonaattoon... Koristeltiin kuusi heti torstai iltana R:n kanssa. Mutta oli kyllä pojan ilme näkemisen arvoinen aamulla, kun tultiin alakertaan ja olohuoneessa seisoo koristeltu ja valoja tuikkiva joulukuusi!!  Oli ihana aamu sillon :)) Ja aika hyvin on poika jättänyt kuusen ja sen alla olevat lahjat rauhaan, luojan kiitos!



Kuvaa joulukuusesta tulee pikimmiten kun osaan käyttää tätä applen systeemiä kuvien tuonnissa koneelle :D

R saa auttaa illalla :)

Tänään viedään viimeiset joululahjat tuttaville ja sukulaisille ja sitten odottelemaan jouluaattoa!
Väsäsin eilen itse konjakkisinappia ja purkitin söpöihin pieniin purkkeihin, mitkä lisään vanhempien joululahjaan: Herkkukoriin. Se oli kyllä maailman helpoin juttu kun vaan oli aineet! Ja hyvää tuli! ;)



hih :) Kohta meille tulee ystävä, hänen ukkonsa ja pariviikkoinen vauva kylään <3

Lämminhenkistä joulutouhuumista kaikille! :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti