2013/10/03

Pensasaitaa ja ampiaisia

Meillä on ollu ampiaispesä vintillä tänä kesänä. Huomasin sen joskus ehkä kesä-heinäkuussa, mutta annoin sen olla kun niistä ei ollu mitään haittaa meille. Mutta nyt kun on alkanu ilmat viileneen, niin ne on tullu sisätiloihin jostain koloistaan. Niitä on möngertäny lattioilla ja ikkunoilla ihan pökerryksissä. Eikä tähän mennessä oo onneks ketään saanu pistoo. HUOM tähän mennessä. Mua pisti tiistai iltana ampiainen jalkaterän sisäsyrjään. Oon aikasemmin saanu tosi voimakkaat reaktiot niiden pistoista, joten varauduin tälläkin kertaa siihen et täytyy käydä polilla näyttämässä. Niinkun kävinkin kun alko oleen sen verran kipee ja turvoksissa koko jalkaterä.


Oli kiva lääkäri päivystämässä, mikä määräs parit pillerit (4 erilaista) Kortisonia ja särkylääkettä nyt ainaki, muista en edes tiedä :D Mutta heti helpottivat! Ei yöllä pakottanu tai koskenu jalkaan ollenkaan. :)

Kamalia otuksia noi :S

Sit saatiin viikonloppuna aikaseks istuttaa mulle pensasaidan taimet! Tilasin rengon taimitarhalta Rusopajuangervon taimia 20kpl niin saan pihalle vähän rajaa ja näkösuojaa. Valitsin ton lajikkeen, sen kestävyyden takia, sekä sen että se on korkeimmaks kasvava angervo mitä löytyy. Ja se kestää hyvin leikkausta :)





Kyllä nyt kelpaa! :) Sit olis vielä yks projekti pihamaalla, mut kattoo nyt saanko sen vielä tänä syksynä vai siirtyykö se kevääseen. En ota turhia paineita siitä, kun on täällä kämpän sisälläki mulla pari projektia vielä kesken :)

Maalausta, levyttämistä, kittausta, hiomista, ja lisää maalausta ja tapetoimista. :D Näistä sitten lisää kun on ajankohtaista ja valokuvia :)

Hyvää viikonjatkoa, toivoo rakastunut pikkuäiti <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti